„Am crezut că este puțin mai ușor”. Ioana de la „Bravo, ai stil” a cedat în fața emoțiilor, la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Motivul din spatele lacrimilor concurentei

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Ioana a izbucnit în lacrimi.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Ioana s-a lăsat pradă emoțiilor și a izbucnit în lacrimi.

Ioana a cedat în fața emoțiilor

Ioana este de doar câteva zile concurentă la „Bravo, ai stil” sezonul opt și este determinată să demonstreze tuturor că merită să primească titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Din păcate, noua concurentă a călcat strâmb astăzi, pentru că ținuta ei nu a fost nici pe gustul juraților, nici pe gustul concurentelor. 

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil a crezut că nu aude bine. Ce i-a spus Andreea a lăsat-o fără cuvinte: „Aoleu, ce față ai!”

„Ești o păpușică, dar o babydoll învechită. Clar nu aș pune rujul ăsta roșu în această ținută.

Bentița cu părul nu se potrivesc. Unde e dulceața? Nu îmi place. Ținuta chiar nu îmi place, e veche rău de tot. Nu vreau să iei în nume de rău”
, a spus Aza.

Astăzi, Ioana a reușit să obțină doar o steluță de la nimeni alta decât Raluca Bădulescu. Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu nu au fost convinși să-i ofere pe ținuta prezentată calificativul de „bravo, ai stil”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Rochia roz e drăguță, îți stă bine. Sandalele nu sunt drăguțe, ai avut o defilare pe care n-am înțeles-o. Te doare ceva?”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Prietenia dintre Jasmine și Andreea este din interes? Iris a lansat ipoteza: „Ai intrat în competiție cu temele bine făcute”

„E un look foarte inocent. Mi se pare că ai putea mai mult. Dacă vrei să abordezi tipologia asta ai fi putut să mergi într-o zonă mai propusă. Ești pe muchie de cuțit între ceva propus și ceva prea copil. Îmi lipsește femeia, e undeva lipsă acolo”, a declarat Alexandru Abagiu.

„Puiule, ținuta este nenorocire”, a spus Maurice Munteanu. 

Ioana credea că va fi mai ușor în competiție

În timpul testimonialelor, Ioana a izbucnit în lacrimi, acaparată de emoții, deoarece credea că drumul ei în această emisiune va fi mai ușor de atât. Totuși, nu vrea să renunțe atât de repede și promite că va reveni cu ținute mult mai bune.

„Sunt supărată, credeam că o să am mai multă susținere.

Mai încerc, nu mă las. Nu vreau să pară că sunt vreo plângăcioasă, am crezut că este puțin mai ușor. Este foarte greu, mai ales pentru o fată care este o fată simplă, cu visuri mari. Să nu mă vadă mama că plâng la televizor, dar eu așa sunt. Plâng, dar vin de 100 de ori mai puternică, săptămâna viitoare o să rup pe ținute”, a spus Ioana.