Maria a uimit jurații de la „Bravo, ai stil” 2023 cu ținuta de astăzi. Nicio concurentă nu a îndrăznit să facă așa ceva în opt sezoane: „Tu nu poți susține genul ăsta”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iun 2023, 22:55

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Maria a susprins jurații cu ținuta de astăzi.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Maria a surprins jurații cu ținuta de astăzi. Din păcate, surprinderea lor nu a fost și una plăcută. 

Maria a uimit jurații cu ținuta de astăzi

Maria a vrut să fie îndrăzneață astăzi, așa că a ales să defileze cu o cagulă din latex pe cap. Singurele care au fost curioase de povestea din spatele acestei ținute au fost concurentele, care au fost plăcut surprinse de îndrăzneala Mariei.

„Evident că îmi place, dar sunt curioasă ce porți și care e povestea din spatele acestei colecții, acestui designer”, a spus Jasmine.

Citește și: Ioana, în lacrimi la câteva zile după intrarea în competiție! Concurenta de la Bravo, ai stil simte că clachează: „Am crezut că este puțin mai ușor”

„E un look foarte interesant, cel puțin partea de sus. Îmi place că ai prins cu latex zona taliei, cât și mâinile”, a declarat Andreea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta