Aza a dat lovitura cu ținuta de astăzi la „Bravo, ai stil”! Jurații au fost plăcut surprinși: „Îți vine extrem de bine”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Aza a reușit să surprindă plăcut jurații cu ținuta cu care a defilat!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Aza a reușit să impresioneze în mod plăcut jurații cu vestimentația pe care a ales-o. 

Aza a dat lovitura cu ținuta de astăzi la „Bravo, ai stil”

Aza a venit astăzi cu o ținută „de videoclip”, așa cum a caracterizat-o Maurice Munteanu. Nu degeaba concurenta a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților.

Deși au existat câteva mici obiecții, Aza tot a fost fericită până peste cap de reacția juraților și de faptul că a reușit să obțină laude și calificative foarte bune.

„Ești extrem de reală! Ești super mișto, ai vorbele la tine.

Tu trebuie să îți argumentezi ținuta. Rochia îmi place, îți vine extrem de bine. Bravo, ai stil! Îmi place mult tot ce ai făcut”
, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Jasmine a făcut un styling care i-a dat pe spate pe jurații de la Bravo, ai stil! Concurentele sunt de părere că are stiliști: „A fost foarte multă mână de designer”

„Ținuta este de videoclip. Cizmele sunt groaznice, nu îmi plac, nu îmi place fermoarul, dar tu ai dat acestei ținute un look nevinovat. Chestia asta în combinație cu cizma cu platformă, cu trench-ul, cu geanta transformă totul într-un vis, într-un fel de clișeu, care trimite către vis și incită publicul telespectator”, a declarat Maurice Munteanu. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu întâmplător ai defilat pe Rosalia. Mi-ar fi plăcut să plusezi mai mult la partea de păr. Îți stă foarte bine cu eyeliner aplicat așa, te prinde bine. E prima oară când mă uit spre fața ta”, a adăugat Alexandru Abagiu.

Aza, felicitată pentru apariția îndrăzneață: „A ieșit ce trebuie într-o competiție cu colege babe”

Nu mai este un secret că Aza a furat toate privirile în timpul defilării cu ținuta ei.

Totuși, un mic detaliu a atras în mod special atenția juraților. În timp ce defila, rochia i s-a ridicat, dar asta nu a oprit-o să-și continue drumul cu aceeași energie îndrăzneață, fără să se jeneze. 

„Bravo! Doamne, Aza, dar bine ai venit în competiția asta!”, a exclamat Raluca Bădulescu.

„A ieșit ceva?”, a spus Aza, amuzată de ce s-a întâmplat.

Citește și: Andreea, gest neașteptat către Iris în culise! Cele două au fost surprinse pe camerele de supraveghere: „Și-a scos pălăria și mi-a arătat un semn”

„Nu a ieșit nimic! A ieșit ce trebuie, într-o competiție cu colege babe”, a punctat jurata de la „Bravo, ai stil” 2023.