„Eu n-am primit haine pe care nu le aveam”. Alexandra și Iris au sărit pe Andreea! Concurenta este bănuită că are angajați care o ajută cu hainele: „Este fix alegerea mea”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra și Iris au sărit cu tunurile pe Andreea.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra și Iris au sărit cu tunurile pe Andreea, după ce concurenta a primit mai multe pachete în culise.

Alexandra și Iris au sărit pe Andreea

Alexandra și Iris  au afirmat că, încă de la începutul competiției, Andreea primește multe pachete cu haine în culise, lucru care a făcut-o pe Alexandra s-o bănuiască de faptul că ar avea câțiva angajați.

Citește și: Maurice Munteanu, dezamăgit de răspunsurile Mariei. Faptul că nu a recunoscut anumite personalități l-a surprins pe jurat: „Nu aș fi crezut niciodată în istorie că nu-l vei recunoaște”

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Alexandra dacă crede că Andreea are angajați, lucru care a fost afirmat în totalitate de concurenta întrebată. 

„Da, am și vorbit cu Maria. Am întrebat-o: dacă eu te cunosc pe tine, de la magazinul respectiv, e posibil să îmi trimiți un colet? Trebuie să știi pe cineva acolo”, a declarat Alexandra.