Alexandra, atac dur la adresa Andreei: „Ești irelevantă!”. De la ce a pornit disputa dintre cele două concurente de la „Bravo, ai stil” 2023

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iun 2023, 22:08

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra și-a ieșit din fire și a atacat-o pe Andreea cu vorbe dure.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra a lansat un atac dur la adresa Andreei, după ce Andreea a surprins-o făcând ceva pe care, în mod normal, o deranja pe aceasta.

Alexandra, atac dur la adresa Andreei

În ediția de azi, Andreea i-a atras atenția Alexandrei cu privire la faptul că se plimbă pe holuri în timp ce ea acordă un testimonial. Acest lucru nu o deranjează pe Andreea, dar a vrut să-i arate Alexandrei că face fix lucrurile despre care spune că sunt deranjante. În acel moment, Alexandra a izbucnit și a jignit-o pe Andreea.

Citește și: Aza, în lacrimi la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Tânăra a răbufnit după ce a fost suspectată că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

„Ești irelevantă! Am așteptat cu bun simț la ușă, afară, să termini testimonialul. Tu ai vrea să ai dreptate în viața asta, dar nu-ți iese. Ești irelevantă pentru mine. Ești cantitate neglijabilă!”, a strigat Alexandra, nervoasă, la Andreea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra o acuză pe Andreea că încearcă să scoată totul din context

Andreea a explicat, întrebată de Ilinca Vandici, de unde a pornit tot scandalul cu Alexandra, dar concurenta a ținut s-o contrazică. Deși Andreea a susținut că s-a simțit jignită de vorbele care i-au fost adresate, Alexandra nu consideră că ar fi greșit cu ceva, ba chiar susține că Andreea vrea doar s-o pună într-o lumină proastă.

„Era vorba despre un moment în care eu dădeam testimonial iar ea trecea foarte lejer prin față, lucru care pe mine nu m-a deranjat neapărat dar mi-am adus aminte de edițiile trecute când ea era

foarte deranjată că plecam acasă în timp ce dădeam testimonial. După au urmat anumite jigniri, că eu sunt irelevantă, că nu asculți ce spun eu”, a povestit Andreea.

Citește și: Jasmine, pregătită de vacanță. Până atunci, Raluca Bădulescu a luat-o la întrebări: „N-ai viață și suflu în tine”

„Pentru că încercai să speculezi o situație în care nu era vina mea sub nicio formă.

Chiar te-am respectat. După ce am văzut că ești acolo am zis că nu mai trec, să îți dau a doua șansă la replică. Dacă ți-am spus că ești irelevantă nu înseamnă că te-am jignit”, a spus Alexandra.