Aza, pusă la zid de jurații„ Bravo, ai stil”! Cea mai nouă concurentă este bănuită din ce în ce mai tare că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Aza a fost din nou luată la ochi în privința mâinii unui stilist asupra ținutei sale.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Aza a fost din nou bănuită că ar fi ajutată de un stilist.

Aza, pusă la zid de jurații„ Bravo, ai stil”

Aza a fost cuprinsă de emoții astăzi, asta pentru că a fost din nou bănuită că a fost ajutată de un stilist.

Concurenta nu s-a putut abține să nu izbucnească în lacrimi când a auzit ce acuzații i s-au adus.

După ce a fost luată la ochi de alte concurente, în special de Iris, că ar primi ajutor stilistic, iată că și Maurice Munteanu a spus același lucru astăzi.

Citește și: Andreea și Alexandra, schimb acid de replici! Cele două concurente nu s-au mai abținut: „Ești irelevantă pentru mine! Ești cantitate neglijabilă!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Știi ce te trădează în toată ecuația asta? Mănușile de catifea. Tu niciodată în istorie nu ai fi ales catifea, tu ai fi luat satin elastic. Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma. Eu nu te văd pe tine în fața oglinzii punând eșarfa așa, cerceii așa... Nu te acuz, că nu am nicio probă, e prea devreme, dar succesiunea ținutelor și a styling-urilor mă face să se activeze în mine, dar îți vine foarte bine ceea ce porți”, a spus Maurice Munteanu.

Aza a izbucnit în lacrimi după jurizare

Copleșită de emoții, Aza a izbucnit în lacrimi după jurizare. Deși a primit trei steluțe, concurenta este ofticată că este bănuită de colaborarea cu un stilist.

Citește și: Jasmine, pregătită de vacanță. Până atunci, Raluca Bădulescu a luat-o la întrebări: „N-ai viață și suflu în tine”

„Aza, nu vrea nimeni să te acuze. Tocmai am spus că îți vine foarte bine ținuta, am apreciat că ai pus mănuși din catifea. Pentru că există un precedent. Dacă într-adevăr ai aceste abilități stilistice, cu siguranță se va vedea iar lucrurile astea vor fi apreciate. Dar noi e normal, pentru că există un regulament, e normal să le aducem în discuție. Nu vreau să le iei personal, pur și simplu constructiv”, a mai spus Maurice Munteanu.