Concurentele de la Bravo, ai stil, spuse unui test de cultură generală. Maurice Munteanu, îngrozit de lipsa de cultura pe care unele concurente o au

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 iun 2023, 08:53

Concurentele de la Bravo, ai stil! au fost spuse la testul cunoașterii. Cine este concurenta care a ghicit cele mai multe celebrități?

Ilinca Vandici le-a pregătit o surpriză de zile mari concurentelor. Fetele au fost supuse la un test al cunoașterii: ”Am stat eu așa și m-am gândit, și cât timp m-am gândit mi-a venit o idee. Ce ar fi să mai jucăm un joc. N-am mai jucat de foarte mult timp un joc, iar generația de concurente s-a schimbat în proporție de 90%”.

Maurice Munteanu, dezamăgit de lipsa de cultura a concurentelor

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România au fost supuse la un mic joculeț. Acestea a trebuit să ghicească personajul din imagine după ținuta pe care o poartă, având fața acoperită. Fetele au avut de ghicit mai multe nume celebre din lumea filmului, precum și nume cu rezonanță din lumea muzicală. Iată care a fost concurenta care s-a descurcat cel mai bine la acest joc:

Alex Abagiu: Maria!

Maria: Familia Addams.

Alex Abagiu: Becky!

Rebecca: Gomez și Morticia Addams.

Alex Abagiu: Mult mai cu punct și virgulă.

Citește și: Aza, pusă la zid de jurații„ Bravo, ai stil”! Cea mai nouă concurentă este bănuită din ce în ce mai tare că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

Deși începutul a fost promițător, Maria și Aza au fost luate la ochi de către jurați, cele două nu au ghicit unele dintre cele mai iconice personaje. Maurice Munteanu s-a enervat la culme când a văzut că fetele sunt la un nivel mediocru de cunoaștere și confundă unele personaje. 

Maurice: Aza!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aza: Aaaa...

Raluca Bădulescu: Aza, știi?

Aza: Dacă știu? Nu, tocmai de aia stăteam și mă uitam și încercam să-mi dau seama.

Jess: Cruella de Vil.

Raluca Bădulecu: Maria?

Maria: Curella.

Alex Abagiu: Stop, stop, actrița, că vorbim despre mai multe Cruelle.

 Pentru că fetele nu au ghicit-o pe Glenn Close, care a interpretat-o pe Curella de Vil, Maurice s-a enervat la culme și le-a spus câteva vorbe fetelor.

”Dumnezeul cinematografiei mondiale. Ce legătură are Glenn Close cu Meryl Streep...Ilinca, trebuie să fac această intervenție, nu am cum să mă abțin, mă gândesc așa la ce urmează, la viitorul omenirii în general și nu pot să nu mă întreb dacă e sau nu periculos faptul că toată lumea știe cine este Hannah Montana, dar nimeni nu știe cine este Glenn Close ”, a

spus Maurice enervat. 

Citește și: „Eu n-am primit haine pe care nu le aveam”. Alexandra și Iris au sărit pe Andreea! Concurenta este bănuită că are angajați care o ajută cu hainele: „Este fix alegerea mea”