Andreea și Iris, tensiuni printre zâmbete! Ce gest al Andreei a lăsat-o rece pe roșcată: „M-a uimit. Nu avem genul ăla de relație încât să își permită așa ceva”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris a fost surprinsă de un gest făcut de Andreea în culise la adresa ei.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Iris a rămas uimită de un gest făcut de Andreea, la adresa ei, în culise.

Ce gest al Andreei a lăsat-o rece pe Iris

În culise, Andreea a făcut un gest care ar fi surprins-o pe Iris.

Concurenta i-a arătat degetul mijlociu în timp ce râdea, moment în care și Iris a început să râdă. Astăzi, în emisiune, roșcata s-a declarat uimită și a spus că n-a înțeles ce fel de glumă este aceasta.

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023, susținută să facă o schimbare! Ce sfat i-a dat Alexandru Abagiu: „Semeni cu Demi Moore și te poți inspira de la ea”

„Andreea și-a scos pălăria și mi-a arătat un semn, degetul mijlociu. Am întrebat-o ce e și a repetat gestul. Chiar nu m-am prins și nu voiam neapărat să povestesc asta. Am înțeles că era cumva sub formă de glumă”, a spus Iris.