Andra i-a raspuns lui Mocanu dupa ce acesta a chemat-o acasa! Se impaca sau nu cu el?

Author: A.I.

Bogdan Mocanu a chemat-o acasa pe Andra dupa ce i-a gresit, iar acum a venit raspunsul ei, intr-un vlog.

Raspunsul a fost unul indirect.

Andra a spus ca este foarte suparata pe el, dar nu a spus nu unei impacari, zicand ca sufletul nu-l poate controla.

Andra il ataca dur pe Jador: "E cel mai scarbos om"!

Andra il ataca dur pe Jador in scandalul momentului. Bruneta a facut dezvaluiri soc: sustine ca Jador s-a dat la ea si dupa ce ea s-a cuplat cu Mocanu.

"Jador e cel mai scarbos om.

Venea la mine dupa ce se intorcea de la sala, ii puneam de mancare, si lui si lui Bogdan, imi spunea: "Mi-e dor sa fim impreuna, sa ne distram", imi spunea de toate, de Cristina Pucean, de aia din Germania...

Ma credeti, stiti ce specimen e Jador.

Si-a atins scopul, il are pe Mocanu, sa se distreze", a spus Andra intr-un vlog.

Bogdan Mocanu o cheama acasa pe Andra Volos!

Bogdan Mocanu  a chemat-o acasa  pe Andra Volos, dupa ce s-a aflat ca si-a petrecut noaptea cu Bia.

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat.

Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. A intrat Andra pe vlog.

Câți români își serbează numele pe data de 30 noiembrie. Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei

Numai eu știu ce e în sufletul meu și Andra mai bine ca oricine știe în ce fel mă simt acum. Vreau să îmi cer scuze pentru poziția în care am pus-o pe ea, cu toate că Andra este cel mai bine văzută din toată ecuația asta. O apreciez. Lumea nu vede așa și vreau să îmi cer scuze. 

Iubi, vii acasă? Scrieți-i și voi să vină acasă. Că nu am greșit cu nimic, frate. Hai iubi, vino acasă. Andra știe că nu am greșit. Am greșit, dar nu cu ce crede ea. 

Ăsta nu e ultimatum. Asta a fost ca să vă lămuresc pe voi. Credeți-mă că nu mai vreau să mă gândesc la asta. Noi ne împăcaserăm și în seara în care m-am îmbătat l-a sunat pe Jador să nu mă lase să beau și el a înjurat-o. Eu eram foarte supărat. Andra, tu știi în ce stare eram, sufletește vorbind. Mai bem toți câte un pahar ca să ne înecăm amarul. S-a supărat că m-ai lăsat să beau și am diabet. A zis Andra Pa, Pa atunci. Pa. Închid că a zis Andra pa, pentru asta închid”, a spus Bogdan Mocanu intr-un live.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies