Ella, acuzata de tradare de Andreea Pirui si Marius! Livian i-a luat apararea!

Ella a fost acuzata de tradare de Andreea Pirui si de prietenul acesteia, Marius. Livian i-a luat apararea!


In articol:

Faptul ca Livian i-a luat apararea Ellei da de gandit. Ar vrea Livian sa formeze un cuplu cu Ella?

Ramane de vazut, insa cei doi par din ce in ce mai apropiati, iar Bianca a avut reactii de gelozie cand a fost vorba de fostul ei iubit si fosta iubita a lui Jador.

Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!"

Livian pare mai hotărât ca niciodată să pună capăt definitiv relației cu Bianca și a recunoscut în emisiune că vrea să cunoască pe altcineva.

După ce a respins-o pe Bianca în repetate rânduri și i-a dat de înțeles că sentimentele lui pentru ea nu mai sunt atât de puternice, Livian a spus în emisiune că își dorește să cunoască pe altcineva.

Pe zi ce trece, șansele ca Livian și Bianca să se împace sunt din ce în ce mai mici. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a spus că după data de 15 mai își dorește să plece în România, fără Bianca, iar acum a mărturisit că își dorește să cunoască alte fete.

Deși a făcut orice ca să îl recucerească pe Livian, Bianca nu a reușit să îl convingă că relația lor merită o nouă șansă, iar cei doi sunt în continuare despărțiți.

Întrebat de Andreea Pirui dacă lucrurile între el și Bianca au mai evoluat, concurentul a fost mai sincer ca niciodată.

Livian: Eu cu Bianca? Suntem la fel, poate puțin mai spre rău. Am observat eu unele chestii și chestiile respective m-au bruiat mai tare. M-au împins în spate. Eu acum vreau să cunosc o altă fată. 

Livian a spus în glumă că vrea să cunoască o altă fată, însă această afirmație a deranjat-o vizibil pe Bianca, care a preferat să nu comenteze pe marginea subiectului.

Ulterior, Livian a mărturisit că nu se poate asocia cu o altă fată singură din casă. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate