Bogdan Mocanu o cheama acasa pe Andra Volos! "Am gresit, dar..." Da vina pe Jador!

,

Bogdan Mocanu a chemat-o acasa pe Andra Volos, dupa ce s-a aflat ca si-a petrecut noaptea cu Bia.


In articol:

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul.

Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. A intrat Andra pe vlog.

Numai eu știu ce e în sufletul meu și Andra mai bine ca oricine știe în ce fel mă simt acum.

Vreau să îmi cer scuze pentru poziția în care am pus-o pe ea, cu toate că Andra este cel mai bine văzută din toată ecuația asta. O apreciez. Lumea nu vede așa și vreau să îmi cer scuze. 

Iubi, vii acasă? Scrieți-i și voi să vină acasă. Că nu am greșit cu nimic, frate. Hai iubi, vino acasă. Andra știe că nu am greșit. Am greșit, dar nu cu ce crede ea. 

Ăsta nu e ultimatum. Asta a fost ca să vă lămuresc pe voi. Credeți-mă că nu mai vreau să mă gândesc la asta. Noi ne împăcaserăm și în seara în care m-am îmbătat l-a sunat pe Jador să nu mă lase să beau și el a înjurat-o. Eu eram foarte supărat. Andra, tu știi în ce stare eram, sufletește vorbind. Mai bem toți câte un pahar ca să ne înecăm amarul.

S-a supărat că m-ai lăsat să beau și am diabet. A zis Andra Pa, Pa atunci. Pa. Închid că a zis Andra pa, pentru asta închid”, a spus Bogdan Mocanu intr-un live.

Bogdan Mocanu si Bia au petrecut noaptea impreuna!

Bogdan Mocanu si Bia au petrecut noaptea impreuna. Au aparut inregistrari online cu ei doi si, totodata, cu Jador si o prietena a Biei.

"Avem inregistrari. Nu stiu ce spune Andra, oare ei doi mai sunt impreuna?

Bogdan, tu daca o iubeai, nu te duceai repede la Bia imediat ce te-ai despartit de Andra", au spus doua tinere apropiate de concurentii de la" Puterea dragostei" intr-un vlog.

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andra Volos, prima reactie dupa ce Bogdan Mocanu si-a petrecut noaptea cu Bia! "Am vrut sa ma omor"

Noi raiduri aeriene împotriva unor ţinte Hamas din Fâşia Gaza ale aviației israeliene

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Bogdan Mocanu si Bia au petrecut noaptea impreuna! Au aparut si inregistrarile

Marius îl atenționează pe Philip în privința Bernei: "Dacă în momentul ăsta era în competiție Andy..." Se fac acuzații grave! Urmărește o ediție incendiară...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies