Bogdan Mocanu si Bia au petrecut noaptea impreuna! Au aparut si inregistrarile

Bogdan Mocanu si Bia au petrecut noaptea impreuna. Au aparut inregistrari online cu ei doi si, totodata, cu Jador si o prietena a Biei.


In articol:

"Avem inregistrari. Nu stiu ce spune Andra, oare ei doi mai sunt impreuna?

Bogdan, tu daca o iubeai, nu te duceai repede la Bia imediat ce te-ai despartit de Andra", au spus doua tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei" intr-un vlog.

Andra si Mocanu s-au despartit!

Andra si Mocanu s-au despartit! Dezvaluirea bomba a fost facuta intr-un vlog al unor tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

"Nu au anuntat o despartire. Se vor impaca, cred ca au luat o pauza. Se cearta destul de des, dar se iubesc", au dezvaluit cele doua tinere intr-un vlog.

Cei doi s-au sters de pe Instagram in urma ultimei certe dintre ei.

Mocanu si-a aratat casa si masina! 

Bogdan Mocanu a fost castigatorul sezonului 1 ''Puterea dragostei'' si unul dintre cei mai iubiti concurenti din emisiune.

Dupa o relatie tumultoasa cu Roxana si mai multe incercari de a-si gasi jumatatea, Bogdan si-a gasit fericirea in bratele Andrei Volos. Cei doi s-au mai despartit si in trecut, dar de fiecare data s-au impacat, asa ca o impacare e previzibila si acum avand in vedere cat de mult se iubesc.

Bogdan a postat o fotografie din ''sanul familiei'' si le-a aratat internautilor cum arata casa in locuiesc parintii lui, dar si ce masina de fite conduce. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate