Marius și Philip au rupt prietenia? Marius: "Am luat decizia să..." Totul are legătură cu Berna

Cândva cei mai buni prieteni, Marius și Philip au ajuns să se certe, iar motivul se pare că este Berna. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?


In articol:

Marius și Philip sunt colegi de cameră, iar acest lucru i-a apropiat pe cei doi, devenind prieteni buni. Acum, situația s-a schimbat, iar Marius a decis să se îndepărteze de Philip, totul din cauza relației pe care acesta o are cu Berna.

Citeste si: Schimb de replici halucinant! Ligi și Philip și-au declarat din nou război: "Nasoalo, operato". De unde a pornit totul?

Marius și Philip au rupt prietenia? Marius: "Am luat decizia să..." Totul are legătură cu Berna

Marius a anunțat în emisiune că a cerut staff-ului să se mute din camera în care locuiește cu Philip. Dacă inițial nu a vrut să dezvăluie motivele care l-au determinat să hotărască acest lucru, ulterior, forțat de împrejurări, Marius a spus adevărul.

Citeste si: Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!" Ce se va întâmpla cu Bianca?

Citeste si: SECRETUL ținut ascuns de Emi Pian. S-a aflat câți bani făcea pe zi. Suma e șocantă! - capital.ro

Marius: Eu mă retrag. Am luat decizia să stau singur în cameră. Ca să nu mai fie discuții. Am vorbit și cu staff-ul și o să fac asta. Așa e cel mai bine, ca să nu mai fie discuții, interpretări și așa mai departe. Sunt și alte chestii pe care nu vreau să le aduc aici pentru că e mai ușor să zic că e mai bine așa. Nu, nu avem discuții în cameră, dar nu vreau să spun adevăratele motive, vreau să spun doar că nu mai e bine să stăm împreună, atât. (...). Un motiv ar fi că s-au adus discuții aici pe care eu le purtam la telefon cu Andreea. Discuții pe care le-a auzit Berna, prin telefon când vorbea cu Philip, și ea s-a folosit de discuțiile alea și le-a adus în emisiune. 

Marius a mărturisit că a fost deranjat că anumite discuții pe care le-a avut cu iubita lui au fost făcute publice de Berna și pentru că i-a fost încălcată intimitatea, concurentul a decis să nu mai stea în cameră cu Philip. Marius a recunoscut că Philip nu este vinovat, dar că relația pe care o are cu Berna îl pune în situații neplăcute.

Vezi întreg momentul în materialul video de mai jos.

Citeste si: Despărțire șoc la Puterea Dragostei! Au făcut tristul anunț: „Durerea de a fi respins...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies