S-a împăcat cu Livian? Mesajul postat de Bianca de la "Puterea Dragostei" pe instagram: "Credeți-mă..."

Situația dintre Bianca și Livian este atât de complicată, încă fanii lor nu mai știu la ce să se aștepte. Mesajul Biancăi a pus pe gânduri pe toată lumea. S-au împăcat cei doi?


In articol:

Livian și Bianca sunt la extreme. Când se ceartă și refuză să își mai vorbească, când sunt foarte apropiați și dau impresia că sunt pe punctul de a se împăca.

Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" își țin fanii pe jar, refuzând să dezvăluie care este adevărul despre relația lor. Ba mai mult decât atât, multe persoane, inclusiv concurenții din casă, i-au acuzat pe cei doi că se folosesc de situația actuală pentru a impresiona publicul și că, în realitate, ar forma un cuplu.

Citeste si: "L-am lasat sa ma arda in club si el..." Denisa, foc si para pe Iancu!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala! Iata cat de mult a slabit tanara, dupa despartirea de Turcu si cum arata acum!

S-a împăcat cu Livian? Mesajul postat de Bianca de la "Puterea Dragostei" pe instagram: "Credeți-mă..."

Oficial sunt despărțiți, iar Livian a spus că nu își mai dorește să se împace cu Bianca, însă mesajul pe care ea l-a postat pe facebook ridică suspiciuni.

"Credeți-mă, vin zile bune. Până atunci...lucrează la comportamentul tău.", a scris Bianca pe instagram.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" este încrezătoare că totul va fi bine în viitorul apropiat și pare că a înțeles că este nevoie să își schimbe comportamentul pentru a-l recâștiga pe Livian.

Citeste si: Ella a dezvăluit ultimul mesaj pe care l-a primit de la Jador. Imediat după i-a dat block

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Ella de la Puterea dragostei? Numărul e incredibil

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate