Ella a dezvăluit ultimul mesaj pe care l-a primit de la Jador. Imediat după i-a dat block

Ella și-a dorit mult să aibă o relație cu Jador, dar acest lucru nu s-a concretizat până în prezent. Care este ultimul mesaj pe care l-a primit concurenta de la "Puterea Dragostei" de la Jador?


In articol:

Sentimentele pe care le are pentru Jador încă nu s-au stins, iar Ella nu le ascunde acest detaliu celor ce o urmăresc în mediul online.

Cu toate că artistul nu își dorește o relație cu ea, Ella încă speră că cei doi vor forma un cuplu, având în vedere că au păstrat legătura în ultima perioadă.

Citeste si: Bianca a plans in hohote! L-a amenintat pe Livian! E uluitor ce vrea sa-i faca daca se cupleaza cu alta fata

Ella a dezvăluit ultimul mesaj pe care l-a primit de la Jador. Imediat după i-a dat block

În timp ce toată lumea credea despre ele că sunt rivale, Bianca și Ella de la "Puterea Dragostei" au vrut să demonstreze contrariul. Cele două au făcut un vlog în care Ella a răspuns sincer la toate întrebările Biancăi.

Așa cum era de așteptat, cele două au vorbit inclusiv despre legătura care există între Ella și Jador. Bianca i-a cerut Ellei să dezvăluie ultimul mesaj pe care l-a primit de la cunoscutul cântăreț, iar aceasta nu a ezitat să facă acest lucru.

Citeste si: Bomba la "Puterea dragostei": Andra si Mocanu s-au despartit!

"Vă zic penultimul și ultimul, ca să faceți legătura: "Ai apărut în titlu cu Andy. Adio! Promit să fie ultima dată când vorbesc cu tine." Apoi mi-a dat block și după a intrat în direct.", a spus Ella.

Se pare că Jador a decis să încheie orice legătură cu Ella în momentul în care aceasta s-a întors în casa "Puterea Dragostei" și a avut o interacțiune cu Andy, semn că apropierea l-a deranjat pe artist, chiar dacă cei doi nu au o relație.

Citeste si: Decizie șoc luată de Simina și Alex Zănoagă în privința botezului! ”Va fi secret! Vor veni două-trei persoane!” DECLARAȚII EXCLUSIVE

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate