Ana-Maria Barnoschi, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre ultimele clipe din viața tatălui ei: "Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar" 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 mai 2024, 14:59

Ana-Maria Barnoschi

Sursa: Captură YouTube

Ana-Maria Barnoschi a izbucnit în lacrimi. Vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. Cum a afectat-o decesul tatălui.

Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai iubite și apreciate asistente TV.  Tânăra e mereu cu zâmbetul pe buze și îi face pe cei din jur să se simtă bine alături de ea. Însă, puțini sunt cei care știu că în spatele zâmbetului său se ascunde o adevărată dramă.

Citește și: Cum arătau Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în copilărie! Puțini îi vor recunoaște pe renumiții prezentatori de la „Roata Norocului”

Ana-Maria Barnoschi, despre drama care i-a marcat viața

Invitată la ''un PODCAST misto By Bursucu''', Ana-Maria Barnoschi a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. Frumoasa asistentă TV a trecut printr-o adevărată dramă în momentul în care și-a pierdut tatăl. Suferința a pus stăpânire pe Ana și a făcut-o să intre în depresie. Cu lacrimi în ochi, tânăra a dezvăluit cum au fost ultimele zile alături de tatăl său.

Atât pentru Ana, cât și pentru mama ei, ultima săptămână din viața tatălui ei a fost un adevărat chin. Cele două îl supravegheau nonstop, ana noaptea, iar mama ei ziua.

Ana-Maria Barnoschi i-a mărturisit lui Bursucu că dacă ar mai putea, i-ar spune un singur lucru tatălui ei: "Te iubesc!"

''Am avut o perioadă de depresie, de anxietate.

Cred că un an și ceva, poate mai mult. În momentul în care am început să merg din ce în ce mai des cu tata la spital. A dus boala pe picioare 6 ani, dar ultimii 2 ani au fost mai greoi.  Adică în primii 4 ani a fost cât de cât ok, dar în ultimii 2 ani, ușor, ușor începea să se degradeze starea de sănătate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu am chestionat niciodată voia lui Dumnezeu, încercam să accept ceea ce se întâmplă, așa e să fie, se întâmplă lucrurile cu un scop. Am fost acolo cu totul. 

A fost cea mai mândră persoană din viață, de mine. Se lăuda la toată lumea, mai ales după ce am intrat în televiziune. 

Ultima săptămână din viață nu a fost cea mai bună, era la pat.

De spus nu mi-a spus ceva, mă striga de fiecare dată când voia sa-l ajut să se ridice și să-i schimb niște bandaje.

A fost o perioadă dificilă pentru amândouă (n.r. pentru Ana și mama ei), pentru că în ultima săptămâna s-a externat pe semnătură din spital și stăteam amândouă cu el acasă, eu noaptea și ea ziua. Nu a fost o perioadă foarte ușoară.

Niciodată nu o să poți trece peste pierderea unui părinte. Durerea o porți cu tine în suflet! Mi-au murit ambii bunici, a murit și tata, nu am frați, partea masculină lipsește foarte mult'', a mărturisit Ana-Maria Barnoschi.

Ana-Maria Barnoschi se mărită

Ana-Maria Barnoschi a fost cerută de soție în anul 2022, într-o vacanță romantică în Santorini, iar în această vară, vedeta Kanal D urmează să se căsătorească. Este fericită că urmează să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, însă are un singur regret. Tânăra și-ar fi dorit să fie condusă de tatăl ei la altar, însă, din nefericire, el va fi marele absent.

Citește și: Exclusiv! Ana-Maria Barnoschi, detalii în premieră despre inelul de logodnă: "Mi se pare perfect!"

"Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar, mi-aș fi dorit să fie lângă mine și să mă conducă el!", a declarat Ana-Maria Barnoschi cu ochii în lacrimi.