Exclusiv! Ana-Maria Barnoschi, detalii în premieră despre inelul de logodnă: "Mi se pare perfect!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2022, 10:55

Cum a fost ceruta de sotie Ana-Maria Barnoschi 

Prezentatoarea TV a avut parte de cea mai frumoasa vacanta din viata ei, cea pe care nu o va uita tot restul vietii.

Ana-Maria Barnoschi a fost ceruta de sotie de către iubitul ei cu care este împreună de un an și jumătate. Tânărul originar din Mangalia și-a luat inima-n dinți și i-a dat frumoasei prezentatoare TV inelul de logodna pe care și-l dorea de ceva vreme. Chiar daca niciodată nu a spus asta explicit, Ana-Măria Barnoschi a dezvăluit în urma cu ceva timp că își dorește să fie ceruta de sotie, însă când vă veni vremea, atunci se va întâmpla.

Plecata în vacanta cu iubitul ei, Ana-Maria Barnoschi nici nu bănuia surpriza pe care avea să i-o pregătească iubitul ei. Tânărul a plănuit totul cu lux de amănunte fiecare detaliu al cererii, iar imaginile surprise cu cei doi au fost într-adevăr magice. Frumoasa prezentatoare TV a mai dezvăluit faptul că nu și-a imaginat că vă fi ceruta de sotie într-un cadru atât de romantic, cu atât mai mult cu cât până și inelul este unul care o reprezintă și nici macar nu a știut când i l-a luat și cum a reușit iubitul ei să facă în așa fel încât să îi vina perfect: "Nu a întrebat pe nimeni ce fel
de inel să ia.

A ales ceva ce a crezut că mă reprezintă. Mie mi se pare perfect!”
a dezvăluit Ana-Maria Barnoschi pentru kanald.ro.

Cât despre cerere în sine, Ana-Maria a povestit că a fost ca la carte, foarte romantica, exact cum și-a dorit să se întâmple. 

Care sunt, de fapt, cele două pastile pe care le-a luat Simona Halep, în fiecare zi, înainte de scandalul de dopaj

 

"Sunt fericita! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanta, el a ales un moment în care să fim doar noi doi.

Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam vacanta asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii. A fost ceva cu încărcătură uriașa, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut.
Prima persoana pe care am sunat-o să i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună"
, a dezvăluit Ana-Măria Barnoschi în exclusivitate pentru kanald.ro.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies