Exclusiv! Ana-Maria Barnoschi despre râsul care a făcut-o celebră: "Toată lumea credea că este o bandă pusă pe fundal"

Author: Alice Popescu

Ce spune Ana-Maria Barnoschi despre casatorie

Sursa: Instagram

Ana-Maria Barnoschi s-a facut remarcata rapid datorita unui detaliu care avea sa o faca celebra in scurt timp si anume rasul.

Carismatica vedeta a vorbit în cadrul unui interviu pentru wownews despre detaliul care avea s-o facă celebra în lumea showbiz-ului și anume rasul.

Mulți telespectatori au crezut inițial că nu este rasul ei natural, ci este o banda de efect, așa cum se întâmplă în cazul unor show-uri de divertisment. 

Ana-Maria Barnoschi despre rasul ei contagios

"Foarte mulți au crezut că este vorba despre o banda, că da cineva play și eu doar imit. Auzisem atunci tot felul de chestii de genul. Când rad cu pfta și din tot sufletul, e că o criza.

Sirena de la ambulanta, alarma de pompieri, sinele de la tren...am auzit tot felul. Nu am avut vreun rol greu de interpretat pentru că în toate m-am simțit foarte bine, nu am făcut niciun curs de actorie. E totul natural. A fost lucrul care m-a departajat de celelalte concurente de la casting. Nu am mai văzut pe nimeni când m-am dus. M-au întrebat câteva lucruri despre mine, am spus un banc și trebuia să rad.
Au ras și cei din camera alăturată și se auzea pe filmare."

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna! Pozele bomba care au incins internetul FOTO

Ana-Maria Barnoschi: "Când vom trece la alt statut precum logodnicul și apoi soțul, vin și vă anunț"

Cât despre viața personala, Ana-Maria trăiește o frumoasa poveste de iubire alaturi de un tânăr din Mangalia care încă nu a cerut-o de sotie, însă nici vedeta nu așteaptă neapărat inelul: "Momentan e iubitul.

Când vom trece la alt statut precum logodnicul și apoi soțul, vin și vă anunț. E iubitul meu de 1 an și ceva.  Nu aștept neapărat inelul. Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea, să vină întrebarea. Nu pot să îi zic eu să mă întrebe. Trebuie să fie ceva diferit. Sunt o persoană romantică, cu toate că nu par. Lumânărele, floricele, trandafiri, îmi plac foarte mult. Iubitul meu nu e romantic, dar pentru mine are momente.  

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies