Exclusiv! Cine este Maria Copilau, bloggerița care face ravagii pe rețelele de socializare. Tânăra a intrat prima la Drept: "Nu îmi ia mult să fac conținut pe social media"

,
Maria Copilau  despre munca ei in social media

Maria Copilau vorbeste in premiera despre pasiunea ei pe social media

[Sursa foto: Instagram]

Tanara studenta la Drept a vorbit despre pasiunea ei pentru social media care contrar asteptarilor, nu ii ocupa foarte mult timp.

Maria Copilau este tânără din Brăila care în 2019 a intrat prima la Facultatea de Drept din București și până acum are la activ trei lucrări scrise de specialitate și când are timp, scrie și postează pe rețelele de socializare.

Desi este o perfectionita, Maria Copilau a dezvăluit că nu petrece mult timp pe social media pentru că nu vrea să facă din asta o ocupație, ci este doar o pasiune adiacenta.

Citeste si: Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest lucru în club, era culmea să îi spună Mariei că nu e adevărat"

Maria Copilau, boggerita de la Drept, care face ravagii pe social media

"Am avut parte de păreri negative și de oameni rai, dar cu timpul cred că și ei observa la mine pe ce mă axez. Nu am văzut un om care să fie răutăcios cu tine pentru că ești deștept sau să te invidieze, tot timpul a fost că ai arătat mai bine, a fost o conjunctura care m-a favorizat.

Nu am avut niciodată arogante. Trebuie să fii reala. Pot să mă afișez și naturala fară machiaj, să mă îmbrac cum îmi vine și totul sta în ce spui. La un moment dat fațadă se pierde că joci un personaj.

Singura m-am împins la Drept, mereu mi-a plăcut să susțin o cauza, să rezolv o problema. Niciodată nu am fost buna la munca minuțioasă. Eu sunt naționalistă, de fel, eu nu vreau să plec. Sunt foarte sufletista și foarte familista, m-aș fi simțit străină cumva. Ai mei m-au susținut și la fel și prietenul. Suntem de 6 ani împreună, cu suișuri și coborâșuri.

Citeste si: Mesajul lui Culiță Sterp pentru Getuța în ziua nunții! Cum a apărut la cununia civilă alături de soția lui, Daniela Iliescu

Maria Copilau isi doreste o cariera ca avocat

Vreau să dau ambele examene la Barou și Majistratura. Cine știe ce vrea Dumnezeu și încotro mă duce. Am mai învățat, dar momentan nu sunt pregătită, dar o să fiu, a povestit Maria Copilau despre pasiunea ei pentru social media și profesia pe care dorește să o urmeze.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Consiliul şi Comisia Europeană vor da explicații în PE pentru votul anti România și Bulgaria din Consiliul JAI

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Exclusiv! "A fost socata să mă vadă așa. Plângeam din orice, eram supărată, am simțit că am depresie!" Berna, transformare totală după ce s-a cuplat cu iubitul tinerel

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies