Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest lucru în club, era culmea să îi spună Mariei că nu e adevărat"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2022, 10:08

Ce spune Xenia despre o ipotetica relatie cu George

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii nu a negat o secunda faptul ca George a lasat sa se inteleaga ca o place.

Xenia nu a ascuns o secunda faptul că George i-a spus că o place desi era într-o relație cu Maria.

Se pare că nu este adevărat faptul că el doar încercă să o facă pe Maria geloasa, ci pur și simplu avea o atracție fata de Xenia. Acest lucru i l-a mărturisit în club, la Cluj, în momentul când cei doi s-au întâlnit întâmplător.

Xenia a recunoscut ca George o placea 

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

"El nu rapsundea și nu nega pentru că așa era. Din moment ce mi-a mărturisit acel lucru în club, era culmea să vina și să nege și să nu îi zică Mariei. Atunci, m-aș fi enervat că una spunea în emisiune, alta afara și atunci nu cred că avea cum, a dezvaluit Xenia pentru  Culisele Iubirii. În club, i-am zis că e simpatic.

Știam asta, simțeam asta. Daca zic că da, oamenii mă cred prea importanta. Nu s-a consumat nimic intre noi pentru că nu a fost nimic intre noi. Daca mi-ar scrie, ar încercă să ne cunoaștem mai bine, să ieșim.

Xenia, un pericol pentru Maria?

George și Maria nu vor să demonstreze nimănui nimic. Mi-a spus că Maria este total altfel în afara Casei, nu este atât de posomorâtă și supărată.

Da, am vorbit după ce am ieșit din emisiune. Mi-a scris el, nu stiu daca i-a spus. Poate afla acum, oricum mi-am cerut scuze fata de ea. Nu e cazul să se gândească la alte lucruri.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Exclusiv! Aya, primele reacții după ce Andrei Luca, fostul ei iubit, urmează să se căsătoarească: "Vorbea cu ea de când era cu mine"

Nu s-ar vedea într-o relație cu mine, așa a zis și el. Suntem în cartiere diferite, cam la 10 minute distanta de mers cu mașină, a mai dezvăluit Xenia.

"Ne-am întâlnit dintr-o coincidenta în club din Cluj, eu l-am văzut, am avut o masa la intrare, l-am zărit și m-am pus în fata lui. A rămas foarte șocat, ne-am salutat, am rămas vreo 10 minute la povesti, m-a întrebat daca sunt sincera în relația mea cu Radu, i-am spus că da, părea foarte dezinvolt, fericit, i-am și zis că e șmecheraș, e schimbat. Mi-a zis că în emisiunea este schimbat, că nu se simte în largul lui acolo și nu se poate deschide. Mi-a recunoscut că îi place tipologia mea, m-a căutat în club. Mi-a zis că e cu câțiva prieteni după care m-a căutat la o prietena și a întrebat de mine. M-a căutat să îmi spună să căutam staff-ul să anunțam că ne-am întâlnit și că e ok să afle de la noi. Fapt pentru care l-am și făcut amândoi, a fost precizarea Xeniei cu privire la George, fost concurent si el la Casa Iubirii.

Sorin, sfâșiat de durere după despărțirea de mama sa. Vorbele ei l-au străpuns până în adâncul sufletului: ”Nu vezi durerea”

 

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies