Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 sep 2023, 21:16

Ana-Maria Barnoschi într-un sejur exotic

Sursa: Instagram

Ana-Maria Barnoschi se află într-o țară mediteraneană, unde petrece clipe de neuitat alături de o persoană foarte dragă ei.

Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai cunoscute celebrități din România.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, vacanță alături de mama sa, în insula Creta “Mâncarea în Grecia este excelentă, și mi-am propus să învăț și eu să fac tzatziki"

Unde își petrece Ana-Maria Barnoschi vacanța

Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută în rândul publicului prin intermediul emisiunii „Roata Norocului”, difuzată la Kanal D, pe care o prezintă împreună cu Bursucu’.

Datorită prezenței carismatice și a umorului de care a dat mereu dovadă, Ana a devenit foarte îndrăgită de către publicul spectator. Astfel, mulți dintre cei care o admiră o urmăresc în mediul online, unde vedeta îi ține la curent cu tot ceea ce face.

Acum, Ana-Maria Barnoschi este în vacanță. Aceasta a plecat într-un loc exotic, de unde postează diverse fotografii din destinațiile turistice pe care le-a vizitat.

De asemenea, pe lângă imagini, aceasta a lăsat și scurte descrieri despre obiectivele vizitate pentru a le împărtăși internauților experiențele prin care trece.

Celebra prezentatoare se află în Italia, unde explorează frumusețile arhitecturale din provincia Siena, de care este cu adevărat impresionată.

,,Am luat Siena la pas, așa că o să vă las câteva poze. Mi-au plăcut foarte mult străduțele și arhitectura orașului.’’

, a scris Ana-Maria Barnoschi, lângă una dintre fotografiile postate pe InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a ajuns Ana Maria Barnoschi să lucreze în televiziune. Detaliul pe care l-a făcut public abia acum

Ce a descoperit Ana-Maria Barnoschi în timpul sejurului

Plimbându-se pe străzile Sienei, vedeta a descoperit numeroase lucruri care au captivat-o. Pe lângă frumusețe, aceasta a descoperit și o doză de mister în respectivul oraș.

,,Un labirint de străzi înguste, alei abrupte și pasaje misterioase la capătul cărora se zăresc piețe desăvârșite în frumusețe’’, a remarcat prezentatoarea.

Nu în ultimul rând, Ana-Maria Barnoschi le-a transmis urmăritorilor părerea pe care și-a făcut-o vizavi de provincia italiană: ,,Siena, unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Toscana’’.

Vedeta nu vizitează de una singură destinațiile italienești, ci însoțită. Aceasta a mai postat o fotografie în care se poate observa că se află într-o mașină, unde se ține de mână cu un bărbat. Acesta ar putea fi logodnicul ei.

Bărbatul a cerut-o pe Ana tot în timpul unei vacanțe în doi. Prezentatoarea a spus ,,da'' pe plaja din Santorini, cu aproape un an în urmă.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!