Alexandra a recunoscut: „S-a întors roata. El era cățelușul meu, acum...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 25 aprilie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
Alexandra, concurentă la Puterea Dragostei
Alexandra, concurentă la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala „Puterea Dragostei” de duminică, 25 aprilie 2021, va scoate la iveală noi detalii incendiare despre concurenți și se vor face dezvăluiri interesante care vor schimba complet lucrurile.


In articol:

La Puterea Dragostei urmează să se încheie o nouă săptămână, iar Gala de duminică se anunță una incendiară, cu foarte multe răsturnări de situație. Ce informații vor ieși la iveală?

Război între Seya și Maria de la Puterea Dragostei

Între Seya și Maria va izbucni din nou un conflict puternic, cele două concurente de la Puterea Dragostei fiind în centrul atenției în gala de duminică a emisiunii. Maria va răbufni și o va pune la punct pe concurentă, iar în discuția pe care o vor purta cele două, Maria nu se va feri să spună tot ce crede despre Seya.

„Nu îmi pasă mie de tine, măi. Ești un nimic în fața mea. Înțelege! Ești o ratată, o grăsană, o urâtă, desfigurată facial și nu ai idee ce e cu viața ta.” , îi va spune Maria Seyei. 

Evident, cuvintele Mariei nu îi vor pica deloc bine Seyei, iar aceasta va reacționa dur.

Ayda și Radu nu vor reuși să facă pace nici în ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, astfel că jignirile vor continua. 

Ayda: Domnișoara Cristina, băiatul ăsta este foarte bun pe teorie, dar pe practică este zero barat.

Radu: Rottweilerule, nu mai lătra!

Ayda: Nu te vrea nimeni, nicio fată, nu ești plăcut. Uită-te la tine ce comportament ai. Să îți fie rușine, Radu!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Discuțiile din gala Puterea Dragostei o vor face pe Alexandra să devină ușor ironică. După ce s-a spus că iubitul ei, Codruț, face doar ce spune ea, acum, concurenta de la Puterea Dragostei va da de înțeles că lucrurile s-au schimbat în relația lor.

„Da, doamna Cristina, s-a întors roata. Până acum Codruț era cățelușul meu, acum eu sunt cățelușa lui.”, va spune Alexandra.

Cristina Mihaela, dezvăluiri despre filmarea compromițătoare cu 3 concurenți de la Puterea Dragostei

În emisiune s-a vorbit despre existența unei filmări compromițătoare cu 3 concurenți din casă, iar în Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela va decide să facă publice imaginile. Despre ce este vorba, dar și ce părere va avea Marinescu despre clipul video poți vedea urmărind ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, de la 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Marinescu, amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" Urmariti o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 22...

Vești colosale de la Guvern pentru sute de mii de angajați români! Se vor acorda noi sume de bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies