Adevărul despre relația lui Jador! Cât de fericit este artistul, de fapt, alături de noua lui iubită: „Fericirea mi-o împlinește doar Dumnezeu”

Author: Lavinia Medrea

Adevărul despre relația lui Jador! Cât de fericit este artistul, de fapt, alături de noua lui iubită: „Fericirea mi-o împlinește doar Dumnezeu”

Sursa: Instagram Jador

Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, a făcut mărturisiri despre noua lui relație. Iată cât de fericit este, de fapt, artistul.

Jador se numără printre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi din țară, iar succesul de care se bucură este unul răsunător.

Pe lângă talentul său, acesta are și un șarm aparte, motiv pentru care este dorit de multe domnișoare, dar iată că doar una i-a intrat în suflet.

Adevărul despre relația lui Jador

După ce a trecut printr-o perioadă foarte complicată din punct de vedere emoțional, Jador se poate declara, acum, mai liniștit. În urmă cu ceva timp, sora cântărețului a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că fratele ei are o iubită.

La rândul său, artistul a declarat că deși se simte foarte bine, o femeie nu are cum să-i împlinească vreodată fericirea complet, pentru că de acest lucru se ocupă doar Dumnezeu. 

Citește și: Jador, prima apariție publică alături de iubita sa. Sărutări fierbinți cu femeia pe care o ține ascunsă de un an. Imaginile au făcut senzație pe internet

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Sunt foarte bine. Niciodată nu va putea o femeie să-mi împlinească fericirea, fericirea mi-o împlinește doar Dumnezeu. Femeia e doar un partener, fericirea mea vine de la Dumnezeu, el îmi alimentează fericirea. Nouă bărbaților el ne alimentează fericirea, noi dăm mai departe fericirea femeii”, a declarat Jador.

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Ce cadou și-a făcut Jador de Moș Nicolae

Jador a pornit de jos, provenind dintr-o familie modestă, și a muncit foarte mult ca să-și permită tot ceea ce are acum.

Cu ocazia zilei de Moș Nicolae, artistul și-a făcut un cadou de ordinul sutelor de mii de euro! Este vorba de un bolid pe care și-l dorea foarte mult, și la care alții doar visează. Din spusele cântărețului, mașina nu este un moft, ci mai degrabă o nevoie. 

Citește și: Exclusiv! Cine este femeia care l-a schimbat, de fapt, pe Jador. Bogdan Mocanu a dat din casă și nu, nu este vorba de iubita cântărețului

„E un bolid de sute de mii de euro. N-am o mașină a visurilor mele, n-am visat niciodată atât de departe, e o mașină care îmi place, nu mă atașez de ele. Nu schimb destul de des mașinile, mașina asta de exemplu am avut-o vreo doi ani. Am nevoie de o mașină mai mare că la evenimente când mă duc și merg atâția kilometri am nevoie de ceva mai mare, mai spațios. Uneori conduc eu, uneori șoferul, depinde de distanță”, a mărturisit Jador. 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies