Jador, prima apariție publică alături de iubita sa. Sărutări fierbinți cu femeia pe care o ține ascunsă de un an. Imaginile au făcut senzație pe internet

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 nov 2022, 12:21

Jador, prima apariție publică alături de iubita sa

Sursa: Facebook Jador

Jador a fost surprins în prezența iubitei secrete. Artistul și tânăra care i-a furat inima au fost surprinși în ipostaze incendiare într-un club din Germania.

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Artistul a devenit un adevărat specialist în a-și ascunde partenerele de viață, dacă toată lumea credea că cea care i-a furat inima este Andreea Bostănică, celebra tiktokeriță, ei bine, nici gând, totul doar pentru a o ține ascunsă pe tânăra pe care o iubește cu adevărat de un an de zile. 

Primele imagini cu Jador și iubita lui secretă. Ipostaza incendiară în care au fost surprinși cei doi amorezi

Citeste si: Exclusiv! Ce spune Camelia, sora lui Jador, despre iubita cântărețului: "Ce mă deranjează pe mine e curățenia!"

Acum este clar care este statutul amoros a lui Jador, după ce paparazzi l-au surprins în prezența femeii care i-a furat inima. Potrivit Fanatik.ro, manelistul pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată de o tânără româncă, dar care este stabilită în străinătate.

Recent, artistul a fost să concerteze într-un club din Germania. La eveniment nu a fost singur, ci în compania unei domnișoare, de altfel, ce care i-a urat inima de un an de zile.

Citeste si: Jador nu a fost invitat la aniversarea lui Culiță Sterp? Ce făcea cântărețul în timp ce Culiță petrecea de mama focului de ziua lui

Mai exact, Alexandra, tânăra pe care Jador o iubește, și-a făcut apariția în clubul din Augsburg odată cu manelistul. Îmbarcată decent, fata care i-a pus capac lui Jador, a fost nedezlipită de el, iar cei doi, fără să aibă idee că sunt ”observați atent” au fost surprinși în ipostaze tandre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit sursei citate, Jador și Alexandra trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an deja. Deși țin relația departe de ochii lumii, ea există și pare că între ei există o legătură bine sudată.  

În viața de zi cu zi,  Alexandra este un personaj destul de cunoscut pe TiKTok, acolo fiind chiar și imagini cu ea și cu Jador din intimitate.

Citeste si: Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, vorbește despre hate-ul din online după ce a ajuns în trending pe Youtube: "Am fost foarte afectată!"

Deși par extrem de diferiți, Jador și Alexandra se înțeleg foarte bine, iar tânăra este exact ce artistul a cautat în toți acești ani. Manelistul este în culmea fericirii, iar distanța nu pare a fi deloc un impediment în relația lor.