Jador nu a fost invitat la aniversarea lui Culiță Sterp? Ce făcea cântărețul în timp ce Culiță petrecea de mama focului de ziua lui

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 oct 2022, 11:10

Culita Sterp a implinit 30 de ani

Sursa: Instagram

Zeci de prieteni au fost alaturi de Culita Sterp atunci cand artistul a implinit 30 de ani, insa Jador a lipsit.

Tot tinutul Hategului a stiut ca artistul Culita Sterp a dat petrecere mare de ziua lui, caci doar o singura data implineste omul 30 de ani.

Cu mic cu mare, cantaretul si-a invitat prietenii apropiati, cateva zeci la numar, iar familia Sterp a fost in centrul atentiei, ca de obicei. S-a mancat, s-a dansat, s-au dat dedicatii si s-a aruncat cu zeci de bancnote, asa cum le sta bine artistilor de petrecere. 

Citeste si: Getuța Sterp, stofă de politician! Unde va lucra proaspăta soție a lui Sebastian Crăciunescu după ce a renunțat la mersul cu oile

Jador, marele absent de la ziua lui Culita Sterp

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Desi si-a mai restrans cercul de prieteni in urma jafului care a avut loc la mama Geta acasa cand hotii au furat seiful de cateva sute de kilograme plin cu bani gheata, Culita tot a strans o multime de oameni in jurul lui la petrecerea aniversara, iar fanii care au putut sa urmareasca pe retelele de socializare fiecare miscare a artistului, au putut observa ca unul din cei mai expusi prieteni ai lui, Jador, a lipsit de la ziua lui.

Nu se stie daca artistul l-a invitat sau Jador nu a putut ajunge, insa in timp ce Culita petrecea, Jador se afla in studio unde le pregateste fanilor noi surprize muzicale. Foarte vesel si zambitor, artistul isi vedea linistit de treaba dand indicatii in ce priveste liniile melodice. 

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

Jador nu a fost prezent nici la nunta Getutei Sterp

Nici la nunta Getutei Sterp, Jador nu a fost prezent, iar mama Geta a si lamurit intrebarea unui fan:" „Jador nu a fost invitat la nuntă, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”,  a explicat mama Geta, în live-ul făcut pe TikTok.  

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies