Getuța Sterp, stofă de politician! Unde va lucra proaspăta soție a lui Sebastian Crăciunescu după ce a renunțat la mersul cu oile

Author: Alice Popescu

Geta Sterp a renuntat la viata de tara

Sursa: Instagram

A venit vremea ca Getuta Sterp sa isi puna cariera pe primul loc si sa mai lase deoparte pasiunea ei pentru animale.

Maritata si la casa ei, Getuta Sterp este nevoita sa isi ia viata de familie in piept, lucru care o face fericita, de altfel, insa pentru asta si-a schimbat si stilul de viata.

Proaspata sotie a lui Sebastian Craciunescu nu mai umbla toata ziua pe coclauri cu oile si nu isi mai petrece ore in sir in compania animalelor pe care le iubeste atat de mult. Ei bine, daca la inceput a plans pentru ca a fost nevoita sa faca acest sacrificiu, acum s-a obisnuit cu noul statut si incet incet, Getuta isi contureaza si o cariera in adevaratul sens al cuvantului.

Citeste si: Jador nu a fost invitat la aniversarea lui Culiță Sterp? Ce făcea cântărețul în timp ce Culiță petrecea de mama focului de ziua lui

Unde va lucra Getuta Sterp dupa ce a renuntat la viata de tara

Iancu Sterp a dat scroll pe Instagram la profilele lor, apoi le-a arătat adevărata față:

Daca in urma cu cativa ani, Getuta a vizat si o cariera in politica candidand pentru un post in Consiliul Local al Primariei comunei de care apartine, acum fiica cea mica a mamei Geta va lucra conform spuselor intr-un vlog la firma sotului ei.

Insa niciodata nu se stie unde o vor duce drumurile pe Getuta, mai ales ca este pasionata de politica.  „Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.   Am absolvit Colegiul National “I.C. Brătianu” din Hațeg, de atunci gestionând magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele. De curând, am decis să reiau studiile, fiind studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură. 
Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest.   Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit?   Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!”, așa suna prezentarea Getei Sterp în campania electrorală din 2020.

Geta Sterp, ambitii mari in cariera

Citeste si: Gestul lui Florin Cercel la ziua de naștere a lui Culiță Sterp. Cum l-a filmat Vlăduța Lupău pe lăutar

De altfel, Getutei ii sta foarte bine imbracata la costum si intr-un cadru elegant, la un birou asa cum numai demnitarii au. Ambitiile fiicei celei mici a mamei Geta, sunt cu siguranta mari si, cu siguranta, vom fi martori la ce va face pe viitor sotia lui Sebastian Craciunescu.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies