Exclusiv! Bogdan Mocanu, enervat la culme de gestul lui Jador după ce artistul i-a luat telefonul din mână și a început să caute în el

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 oct 2022, 14:34

Ce i-a facut Jador lui Bogdan Mocanu

Sursa: Captură YouTube

Bogdan Mocanu si Jodor au o relatie cu nabadai ca pana la urma asta inseamna o relatie fie ea si de prietenie.

Cei doi au avut de-a lungul vremii numeroase certuri, au făcut declarații destul de aprige unul la adresa celuilalt, s-au împăcat, s-au certat iar, însă Bogdan Mocanu și Jador sunt că frații, până la urma și că în orice familie exista și tensiuni.

Acum, artiștii se afla în perioada buna a relației lor când stau foarte mult în studio și compun muzica, așa cum și-au obișnuit fanii. Însă, chiar și acolo, cei doi mai au parte de mici răfuieli sau gesturi care îi deranjează, așa cum s-a întâmplat recent când Bogdan Mocanu l-a surprins pe Jador când îi cotrobăia prin telefon.

Citeste si: Iubita lui Bogdan Mocanu, celebră pe OnlyFans. Cine este Miruna Milu, bomba cu fitil care l-a cucerit pe artist. Suma fabuloasă pe care o căștigă din rețeaua pentru adulți

Bogdan Mocanu, pachet de nervi dupa gestul lui Jador

"Telefonul nu se da din mana niciodată sau daca se da...uite, mi s-a întâmplat cu Jador zilele trecute, a povestit Bogdan pentru  wownews. I-am arătat o poza și a ieșit să își caute o poza mai veche cu el din telefonul meu. Mama, tu iți dai seama, cate poze am făcut într-o luna sau ce o fi acolo.

Mama, daca mi-ar lua cineva telefonul să se uite cineva random așa în ele...Nu dai scroll niciodată, dai unde ți-am deschis eu. Aș înnebuni, e urat rău. Sau aș lasă intenționat niste poze acolo."

Jador si Bogdan Mocanu, relatie de prietenie cu nabadai

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

Bogdan Mocanu și Jador au o relație de prietenie cu năbădăi, chiar cei doi recunosc mai voalat că desi de fiecare data spun că nu or să își mai vorbească niciodată, că totul s-a terminat intre ei, artiștii revin la sentimente mai bune și își dau seama cât de mult își duc dorul: "S-au întâmplat multe de atunci. Daca nu e cineva să îl tina cu picioarele pe pământ, ți se urca în cap. Trebuie să stai, să ai răbdare cu el, să nu zici asta, simplu, nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăiești. Fostul prieten al lui Jador a ținut să arate o înregistrare cu cântărețul: "Am fost și am mâncat la niste prieteni apropiați de familie și a început să vorbească urat. I-am zis că nu vreau să asist la așa ceva. M-a amenințat că mă pune pe story, erau multe înjurături, cele mai scârboase. Nu mai vorbesc cu el, cel puțin o perioada." 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies