Iubita lui Bogdan Mocanu, celebră pe OnlyFans. Cine este Miruna Milu, bomba cu fitil care l-a cucerit pe artist. Suma fabuloasă pe care o căștigă din rețeaua pentru adulți

Author: Alice Popescu

Cine este iubita lui Bogdan Mocanu

Sursa: Instagram

Miruna Milu este una dintre numele grele de pe reteaua OnlyFans, acolo unde face bani grei si activeaza sub numele de Ema Karter.

Blonda, înalta, cu trupul tunat, Miruna vinde bărbaților fantezii în online câștigând sume consistente de domeniul miilor de euro, însă cel mai important aspect pentru ea este iubirea adevărată și se pare că a găsit-o în brațele lui Bogdan Mocanu care a renunțat la a mai fi singur, asta după ce luni bune a suspinat după fosta iubita de care s-a despărțit fix în ziua de Paste.

Mai mult, cei doi s-au afișat pentru prima data împreună la Gala RXF, acolo unde Miruna a venit la brațul lui Bogdan și nu a vrut să comenteze foarte mult despre relația lor nefiind una foarte avansata la momentul respectiv, ci una în tatonări. 

Citeste si: Exclusiv! Bogdan Mocanu, enervat la culme de gestul lui Jador după ce artistul i-a luat telefonul din mână și a început să caute în el

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cine este Miruna Milu, noua iubita a lui Bogdan Mocanu

Mai mult, la vremea respectiva Miruna alias Ema Karter a dezvăluit că a fost cea mai înșelată femeie până acum și că nu este deloc geloasa având în vedere că a trecut prin experiențe care au calit-o, vorbind în special de fostul iubit, Yamato  Zaharia care ar fi înșelat-o la fiecare pas pe frumoasa blonda:" Eu nu sunt geloasa deloc, deci e ok.

Mai înșelată că mine, nu cred că a fost nicio femeie. Este vorba de Yamato, în fiecare zi vorbea cu alta fata. Nu cred că poate fi mai rău..."

Exclusiv! Bogdan Mocanu, enervat la culme de gestul lui Jador după ce artistul i-a luat telefonul din mână și a început să caute în el

Iubita lui Bogdan Mocanu, bani grei din OnlyFans

Cei doi au pus pentru prima data imagini cu ei de la o petrecere privata, dintr-un club acolo unde Miruna l-a însoțit pe Bogdan.

Cei doi au făcut numeroase poze împreună, dar și cu restul invitaților. Se pare că Mocanu nu este deloc deranjat de meseria iubitei sale care căștiga nici mai mult nici mai puțin de 500 de mii de dolari pe an din rețeaua pentru adulți, spunând că îi place să fie o femeie independența și nu accepta să fie întreținută de vreun bărbat. 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies