Iubita lui Bogdan Mocanu, celebră pe OnlyFans. Cine este Miruna Milu, bomba cu fitil care l-a cucerit pe artist. Suma fabuloasă pe care o căștigă din rețeaua pentru adulți

Author: Alice Popescu

Cine este iubita lui Bogdan Mocanu

Sursa: Instagram

Miruna Milu este una dintre numele grele de pe reteaua OnlyFans, acolo unde face bani grei si activeaza sub numele de Ema Karter.

Blonda, înalta, cu trupul tunat, Miruna vinde bărbaților fantezii în online câștigând sume consistente de domeniul miilor de euro, însă cel mai important aspect pentru ea este iubirea adevărată și se pare că a găsit-o în brațele lui Bogdan Mocanu care a renunțat la a mai fi singur, asta după ce luni bune a suspinat după fosta iubita de care s-a despărțit fix în ziua de Paste.

Mai mult, cei doi s-au afișat pentru prima data împreună la Gala RXF, acolo unde Miruna a venit la brațul lui Bogdan și nu a vrut să comenteze foarte mult despre relația lor nefiind una foarte avansata la momentul respectiv, ci una în tatonări. 

Citeste si: Exclusiv! Bogdan Mocanu, enervat la culme de gestul lui Jador după ce artistul i-a luat telefonul din mână și a început să caute în el

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Cine este Miruna Milu, noua iubita a lui Bogdan Mocanu

Mai mult, la vremea respectiva Miruna alias Ema Karter a dezvăluit că a fost cea mai înșelată femeie până acum și că nu este deloc geloasa având în vedere că a trecut prin experiențe care au calit-o, vorbind în special de fostul iubit, Yamato  Zaharia care ar fi înșelat-o la fiecare pas pe frumoasa blonda:" Eu nu sunt geloasa deloc, deci e ok.

Mai înșelată că mine, nu cred că a fost nicio femeie. Este vorba de Yamato, în fiecare zi vorbea cu alta fata. Nu cred că poate fi mai rău..."

Exclusiv! Bogdan Mocanu, enervat la culme de gestul lui Jador după ce artistul i-a luat telefonul din mână și a început să caute în el

Iubita lui Bogdan Mocanu, bani grei din OnlyFans

Cei doi au pus pentru prima data imagini cu ei de la o petrecere privata, dintr-un club acolo unde Miruna l-a însoțit pe Bogdan.

Cei doi au făcut numeroase poze împreună, dar și cu restul invitaților. Se pare că Mocanu nu este deloc deranjat de meseria iubitei sale care căștiga nici mai mult nici mai puțin de 500 de mii de dolari pe an din rețeaua pentru adulți, spunând că îi place să fie o femeie independența și nu accepta să fie întreținută de vreun bărbat. 

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies