Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp, după ce au fost invitați să cânte la un majorat: „Ca să vezi diferență”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 dec 2022, 15:03

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp, după ce au fost invitați să cânte la un majorat „Ca să vezi diferență”

Sursa: Instagram Culiță Sterp/Jador/Captură TikTok Culiță Sterp - colaj Kanal D

Jador și Culiță Sterp, doi artiști români iubiți, au fost invitați la un majorat, unde au făcut un spectacol de pomină.

Culiță Sterp și Jador sunt doi dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele și de muzică de petrecere de la noi din țară, astfel că sunt foarte des solicitați la evenimente private pentru a întreține atmosfera și a bucura invitații.

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp: „Ca să vezi diferență”

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Recent, Jador și Culiță Sterp au fost invitați la un majorat în Caransebeș, unde au întreținut atmosfera și au făcut un mare show încă de când au intrat în restaurant.

Culiță Sterp este apropiat de fanii lui, astfel că artistul a postat câteva momente din cadrul evenimentului la care și-a prestat talentul muzical.

Citește și: Jador, prima apariție publică alături de iubita sa. Sărutări fierbinți cu femeia pe care o ține ascunsă de un an. Imaginile au făcut senzație pe internet

La început, Jador și Culiță Sterp au venit în fața restaurantului într-o mașină luxoasă, care era chiar cadoul sărbătoritei, Mădălina.

La volanul bolidului se afla chiar Jador, iar Culiță Sterp avea în mână un buchet mare de flori.

Pentru că este mereu pus pe șotii, Jador i-a dat o replică ironică lui Culiță Sterp, dar fără supărare, pentru că cei doi sunt buni prieteni:  „Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul!”.

Culiță Sterp, mândru că a fost invitat la „cel mai tare majorat pe 2022”

Jador și Culiță Sterp nu sunt singurii care au venit la majoratul Mădălinei.

La marele eveniment s-a prezentat și Tzancă Uraganu, și alături de cei doi artiști a făcut un spectacol de pomină. Cei trei i-au cântat „La mulți ani” tinerei care împlinea 18 ani, bucurând inimile și urechile invitaților. 

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Petrecerea nu s-a terminat aici pentru că, după cântarea pe care au avut-o Jador, Culiță Sterp și Tzancă Uraganu, a avut loc și un foc de artificii.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Momentul a fost filmat iar videoclipul a fost postat pe TikTok chiar de Culiță Sterp, alături de un mesaj:  „Cel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebes, la Madalina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Tzancă, Jador și Culiță”.

@culita_sterp_official

Cel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebes, la Madalina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Țancă, Jador și Culiță ❤️🔥

♬ sunet original- Culiţa Sterp

 


Cookies