Cum au apărut împreună Jador și Culiță Sterp la ziua unei tinere: "Ca să vezi diferența, eu cu mașina, asta cu mălaiul!"

Author: Alice Popescu

Cum au aparut impreuna Jador si Culita Sterp

Sursa: Instagram

Daca pe sociali media cei doi artisti nu prea isi fac aparitia impreuna aproape deloc, iata ca in viata de zi cu zi, Culita si Jador chiar se vad.

Fanii au parte de ipostaze rare în care îi văd pe Culita Sterp și Jador împreună, însă și când aceștia se întâlnesc, produc frenezie în jur.

Mulți internauți și-ar dori să îi vadă mai des împreună, mai ales că ultima lor apariție a fost la Galele RXF, acolo unde cei doi titani ai muzicii de petrecere s-au întâlnit la meciul pe care Iancu Sterp l-a disputat cu Neveu. Ambii l-au susținut pe Iancu Sterp, iar cei doi au petrecut de minune împreună. De multe ori s-a speculat faptul că mai tot timpul ar fi certați și chiar exista și o rivalitate intre ei doi, însă iată că adevărul este fix așa cum cei doi l-au prezentat de fiecare data.
Nici la Getuta Sterp la nunta Jador nu și-a făcut apariția, mulți fani asteptandu-se să îl vadă la un asemenea eveniment al familiei, însă mama Geta i-a lămurit pe toți spunând că Jador nu are treaba cu Getuta, el fiind apropiat de Culita.

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Cum au aparut impreuna Culita si Jador la un eveniment

Una peste alta, cei doi au putut fi văzuți într-o ipostaza rara recent. Foarte zâmbăreți, cei doi și-au făcut intrarea magistrala la un eveniment privat. Îmbracați la patru ace și foarte eleganți, Jador și Culita au rupt gura târgului când s-au suit la volanul unui bolid de lux și s-au prezentat în fata unei tinere sărbătorite.

Mașină era cadou pentru ea din partea familiei, însă surpriza a fost cu atât mai mare cu cât cei doi cântăreți și-au făcut apariția împreună la ziua ei. Și asta n-a fost tot căci și Tzanca Uraganul a fost prezent, semn că familia tinerei a dispus de un buget imrpesionant pentru a strânge la un loc pe cei trei cântăreți care au îmbrățișat sărbătorită și i-au urat La mulți ani!

Horoscop zilnic vineri, 27 ianuarie 2023. Zodia care primește un sprijin financiar important

Jador, remarca la adresa lui Culita: "Eu cu masina, el..."

Jador nu s-a putut abține și la un moment dat i-a dat o replica în stilul sau caracteristic lui Culita: "Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul! La volanul mașinii s-a suit Jador, semn că petrecerea a avut loc după accidentul produs de Culita Sterp la Cluj, de unde și remarca artistului pentru a face haz de necaz!"

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies