Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, aruncă bomba despre artist: "Eu știu că nu o să rămână cu ea!"

Author: Alice Popescu

Ce spune Camelia Dumitrache despre iubita lui Jador

Sursa: Instagram

Sora lui Jador a facut o marturisire importanta in legatura cu viata amoroasa a artistului.

Jador și Camelia sunt foarte apropiați, însă sora lui a dezvăluit că niciodată nu s-a băgat cu bocancii în viață fratelui sau și că alegerile pe care le-a făcut, bune sau rele sunt strict ale lui și nu a intervenit cu nimic în a-i atrage atenția pentru că nu este în măsură să facă acest lucru chiar daca poate a observat ceva în neregula la iubita

lui sau fostele sale relații. Camelia vrea să fie foarte discreta în ce privește viață personala a lui Jador, însă Bogdan Mocanu, prietenul sau cel mai bun nu este de acord cu aceasta gândire deoarece ambii nu prea au știut să își aleagă relațiile potrivite.

Sora lui Jador a scapat porumbelul: "Nu ii spun ca stiu ca nu o sa ramana cu ea"

Citește și: Exclusiv! Ce spune Camelia, sora lui Jador, despre iubita cântărețului: "Ce mă deranjează pe mine e curățenia!"

Camelia Dumitrache: "Nu am cum să nu suport ceva. Iți zic ceva, nu am cum să aleg eu, e alegerea lui, e decizia lui. 

Bogdan Mocanu: Ești sora lui, trebuie să îl înveți de bine. Vezi că e toxic ce se întâmplă. Uneori trebuie să tai răul de la rădăcină. Așa eram și eu, dar m-am decis că o să-i spun de fiecare data când are de făcut sau nu ceva.

Când ești în cutie și vezi lucrurile doar din perspectiva ta...El nu știe să își aleagă și nici eu nu stiu. Noi la practica suntem mai...L-ai văzut cum vorbea de Andreea Bostanica?"

Radu aruncă bomba! De ce se teme Diana cel mai tare în competiție. Concurentul i-a descoperit slăbiciunea. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 21 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Camelia Dumitrache despre iubita lui Jador

Camelia Dumitrache: "Până la urma dragostea nu are vârstă. Daca nu îi placea de iubitul meu...Pai nu îi spun că și eu stiu că nu o să rămână cu ea.

Poate sa fie cum ar fi, vedeta sau nu. Nu ar fi gelozii daca ar fi persoana publica."

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies