Adevăratul motiv pentru care actrița Nazan Kesal a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Sevda! Iată de ce a luat această decizie la finalul sezonului 3!

,

Nazan Kesal, care a jucat rolul Sevda în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale generației sale.


In articol:

Actrița Nazan Kesal are 53 de ani și a reușit să cucerească publicul cu talentul uriaș și cu frumusețea ei răpitoare, jucând în numeroase piese de teatru și producții de excepție în cele trei decenii de experiență. În prezent Nazan Kesal continuă să își încânte fanii cu aparițiile sale uluitoare pe marile scene ale teatrelor din Istanbul, dar și pe micile ecrane în seriale de succes.


Telespectatorii din România au cunoscut-o cu mulți ani în urmă, în distribuția serialului Dragoste și pedeapsa, iar în anul 2019 a reapărut la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda.

Adevăratul motiv pentru care actrița Nazan Kesal a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa, într-o familie modestă. Părinții săi, oameni simpli cară în ciuda faptului că nu aveau o situație materială bună au reușit să o susțînă și să o ajute să studieze și să își urmeze visul de a deveni o mare actrița. După absolvirea liceului, Nazan Kesal a decis să meargă în Izmir pentru a studia Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității de Stat Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline.

Nazan Kesal

Nazan Kesal, la debutul ei in actorie

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal]

La scurt timp a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Izmir și peste câțiva ani s-a angajat în cadrul Teatrului din Istanbul, acolo unde a fost remarcată ulterior pentru talentul ei uluitor de marile case de producție care au selectat-o să joace în seriale și filme de excepție. Numeroasele sale roluri jucate magistral de-a lungul celor trei decenii de carieră au propulsat-o pe frumoasă Nazan Kesal printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citeste si: Zuleyha, decizie surprinzatoare! Aflati ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Ma numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D

Nazan Kesal

Nazan Kesal, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

În anul 2020 talentată actrița Nazan Kesal a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda, pe care l-a acceptat că pe o mare provocare deoarece filmările s-au desfășurat departe de Istanbul, în orașul Adana, ceea ce a însemnat să fie departe de familia ei.

În sezonul al treilea al producției, Sevda avea să moară după ce a fost împușcată de propria ei fiica, Umit, moment în care celebra actrița Nazan Kesal a părăsit distribuția producției Mă numesc Zuleyha, spre marea dezamăgire a fanilor ei, care sperau să o urmărească până la final.

Nazan Kesal

Nazan Kesal, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Deși la acea vreme actrița Nazan Kesal a fost extrem de discretă și nu a făcut prea multe declarații în presă despre părăsirea distribuției serialul în care jucase timp de mai bine de un an de zile, treptat au apărut informații conform cărora îndrăgită actrița ar fi fost cooptată rapid într-un alt proiect amplu, un nou serial, intitulat Oğlum, ale cărui filmări au început în anul 2022. Se pare că celebra actrița și-a dorit enorm să facă parte din distribuția acestui nou proiect și este posibil că acesta să fi fost motivul pentru care s-a retras din producția Mă numesc Zuleyha mai devreme.

Citeste si: Cum arată Sevda din serialul Mă numesc Zuleyha, fără machiaj! Iată cum reușește celebra actrița Nazan Kesal să își ascundă ridurile când se află în fața camerelor de filmat

Nazan Kesal

Nazan Kesal, in noul ei proiect, productia Oglum

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcină! Iată la ce tehnici inedite de gimnastică a apelat Hande Soral pentru a avea o naștere ușoară!

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Ibrahim Celikkol, carismaticul actor care dă viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies