Hunkar și Sevda, rivale pe platourile de filmare ale serialului Mă numesc Zuleyha și cele mai bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Vahide Perçin și Nazan Kesal!

,
vahide percin

Vahide Percin si Nazan Kesal, doua actrite celebre, cu doua destine diferite

[Sursa foto: canva.com]

Vahide Perçin și Nazan Kesal fac parte din elită celor mai talentate și apreciate actrițe ale generației de aur din Turcia.


In articol:

Vahide Perçin și Nazan Kesal se numără printre cele mai apreciate actrițe ale generației de aur din Turcia.

Deși între cele două există o diferența de doar patru ani, cele două actrițe au povești de viață total diferite. Vahide și Nazan au jucat recent împreună pe aceleași platouri de filmare ale serialului Mă numesc Zulayha, în care conform scenariului au fost rivale aprige, însă în viață reală, acestea sunt bune prietene.

Hunkar și Sevda, rivale pe platourile de filmare ale serialului Mă numesc Zuleyha și cele mai bune prietene în realitate

Vahide Perçin și Nazan Kesal reprezintă două figuri emblematice pentru cinematografia turcească. Dacă pe plan profesional cele două talentate actrițe s-au bucurat de mari succese, în viață personală acestea s-a confruntat cu suișuri și coborâșuri însă niciodată nu s-au dat bătute, ci dimpotrivă au mers înainte cu deminitate și o voință de fier.

Vahide Perçîn, o actriță desăvârșită

Născută în anul 1965, în Izmir, Vahide Perçin a crescut și a primit o educație deosebită alături de fratele ei mai mare, Guven, care i-a fost apoi cel mai mare sprijin în viață. Deși inițial s-a orientat către domeniul economic și a studiat Facultatea de Economie, pentru a le face pe plac părinților săi, treptat Vahide a realizat că marea ei chemare este actoria și atunci s-a reorientat către acest domeniu fascinant în care s-a regăsit complet și a făcut performanță. După ce a urmat cursuri de actorie, Vahide a început să joace pe scenele teatrelor din Istanbul, devenind din ce în ce mai cunoscută și apreciată de public.

Și astfel treptat au început să vină și propunerile de a juca în seriale și filme artistice.

Citeste si: Recunoașteți fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

În anul 2011, Vahide Percin a trecut prin cea mai mare și cumplită cumpăna a vieții sale, când a fost depistată cu un cancer mamar destul de agresiv. Celebra actrița s-a luptat câțiva ani buni cu teribilă boală iar în cele din urmă a reușit să învingă cancerul și chiar a găsit puterea de a reveni pe platourile de filmare. Un alt moment dificil a fost acela când a decis să divorțeze de soțul ei, Altan Gordum, în ciuda faptului că i-a cauzat suferință fiicei lor, Alize. Însă peste ani, Vahide a revenit la sentimente mai bune și chiar a rămas bună prietenă cu fostul ei soț.

Nazan Kesal, o figură emblematică a cinematografiei din Turcia

Frumoasă Nazan Kesal se numără printre actrițele de elită ale Turciei, datorită talentului ei deosebit, dar și frumuseții sale răpitoare care a fermecat publicul de-a lungul aparițiilor sale. Nazan s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa și apoi peste ani a studiat Facultatea de Actorie în cadrul Universității Dokuz Eylul din Izmir. În anul 1991 s-a mutat în Istanbul, acolo unde a început să joace pe scenă Teatrului de Stat.

Citeste si: Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cu ce actor celebru este căsătorită Nazan Kesal în viața reală!

În anul 1992 această a primit primul ei rol într-un film artistic, iar în anul 1993 a fost cooptată într-un serial de televiziune. Dincolo de carieră să strălucită, Nazan Kesal s-a bucurat și de o poveste de dragoste minunată alături de celebrul actor Ercan Kesal, care i-a devenit soț, în anul 2005 și au împreună un fiu, care astăzi este un adolescent carismatic, în vârstă de 16 ani.

Vahide Percin și Nazan Kesal s-au reîntâlnit în serialul Mă numesc Zuleyha, în care au jucat rolurile a două rivale, conform scenariului, însă dincolo de platorile de filmare, acestea sunt foarte bune prietene. Cele două actrițe obișnuiesc să iasă împreună în oraș să servească masă, sau să călătorească împreună.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Tragedia teribilă care a marcat-o profund pe Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha! Celebra actriță Vahide Perçin a pierdut cel mai iubit bărbat din viața sa din cauza unui atac...

Embargoul militar impus Libiei este 'apă de ploaie' (raport ONU)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, prima transformare spectaculoasă de look, după un an de la divorțul de soțul ei! Iată cum arată acum celebra Melike Ipek Yalova

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies