Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cu ce actor celebru este căsătorită Nazan Kesal în viața reală!

,

Nazan Kesal este considerată o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Frumoasa actriță este o femeie fericită și împlinită în viața reală!

Cu o experiență în actorie de peste douăzeci de ani, Nazan Kesal, care a dat viata personajului Sevda in serialul Ma numesc Zuleyha, se numără printre cele mai în vogă actrițe ale generației de aur din Turcia. Aceasta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile și marile ecrane în țară să natală, datorită talentului ei desăvârșit și a unei frumuseți naturale uluitoare, ce a frânt multe inimi de-a lungul timpului.

Însă numai un singur bărbat a reușit să ajungă la inima superbei actrițe, celebrul Ercan Kesal, actorul care i-a devenit și soț în în urmă cu 17 ani.

Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha?

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa, acolo unde a absolvit școala primară și liceală. Ulterior aceasta a absolvit studiile superioare la Universitatea Izmir Dokuz Eylul, unde a studiat Facultatea de Arte Plastice, secția Actorie în 1991.

actrite din turcia

Nazan Kesal, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

După încheierea studiilor, Nazan Kesal s-a stabilit în Istanbul, unde a început să joace teatru pe scenă Teatrului de Stat. Între 1996 și 2004, a lucrat că actor și regizor la Direcția Generală a Teatrelor de Stat din Diyarbakir. Numită la Teatrul de Stat din Bursă la începutul anului 2004, artista a lucrat și în ansambluri private precum Teatrul Ankara Sanatevi, Teatrul Oglindă, Teatrul Istanbul, Centrul de Artă Diyarbakir.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Peste ani acesta a obținut și diplomă de Master în cinema și televiziune al Universității Beykent. În anul 1992 a jucat primul ei rol într-un film de cinema, iar un an mai târziu, aceasta a jucat și în primul serial turcesc. În anul 2020, Nazan Kesal a fost cooptată să joace în sezonul al treilea al serialului Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda, care i-a adus cel mai recent succes în carieră.

actori turci

Nazan Kesal, la nunta sa cu actorul Ercan Kesal

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Dincolo de platourile de filmare, celebra Nazan Kasal și-a întâlnit marea iubire tot în breasla sa. Celebrul actor Ercan Kesal, în vârstă de 62 de ani, este cel care i-a cucerit inima frumoasei actrițe și care i-a devenit soț în anul 2005 și au împreună un fiu adorabil, în vârstă de 16 ani.

actori turci

Nazan Kesal, alaturi de sot si de fiul lor

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

Kosovo a devenit o bombă cu ceas. Atacatori au deschis focul asupra unor polițiști kosovari albanezi trimiși în zona majoritar sârbă

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, profund îndurerat de pierderea femeii care i-a marcat cariera! Iată ce imagine a publicat celebrul Murat Unalmis!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies