Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

,
Hilal Altinbilek și Engin Akyürek
Hilal Altinbilek și Engin Akyürek au jucat impreuna intr-un film artistic[Sursa foto: www.imdb.com]

Talentații actori, Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, au jucat pe aceleași platouri de filmare, pentru un proiect de cinema.


In articol:

Actrița Hilal Altinbilek, care a dat viață eroinei din serialul Mă numesc Zuleyha, a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul și cu frumusețea ei.
Deși are doar 30 de ani și o experiență de circa zece ani pe platourile de filmare, Hilal Altinbilek a reușit să devină una dintre cele mai apreciate actrițe din breaslă tânăra și să urce pe culmile cele mai înalte ale succesului, datorită unei ambiții de fier, dublată de un talent nativ incredibil.

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, pe platourile de filmare

[Sursa foto: www.imdb.com]

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre!

Publicul din România a cunoscut-o cu ani în urmă când a jucat în serialul turcesc Trandafirul negru și apoi în serialul Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D, în care a jucat rolul principal, alături de actori precum, Murat Unalmis, Kerem Alisik, Ugur Gunes, sau vahide Percin.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, mesaj neașteptat, la două zile după ce s-a aflat că suferă de COVID-19! Care este starea lui Engin Akyürek în prezent

În anul 2018, frumoasa actrița Hilal Altinbilek a fost cooptată într-un alt proiect de mare amploare, un film artistic în care l-a avut drept partener pe faimosul și talentatul actor Engin Akyürek. Deși inițial a fost destul de crispată deoarece se gândea că va juca alături de un titan al cinematografiei turcești, treptat, Hilal Altinbilek a ajuns să se împrietenească pe platourile de filmare cu celebrul actor și mai mult decât atât să realizeze împreună un proiect de mare succes.

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, la lansarea filmului 

[Sursa foto: www.imdb.com]

Producția Çocuklar Sana Emanet (Copiii vă sunt încredințați), în care cei doi actori au jucat rolurile principale, a fost îmbrățișată de spectatori, care au urmărit în număr mare în cinematografe drama regizată de celebrul Cagan Irmak.

Din distribuție au mai făcut parte acrtori precum: Şerif Sezer, Birsen Dürülü, Osman Alkaş. Hilal Altinbilek și Engin Akyürek au pus în scenă o poveste impresionantă de dragoste și au jucat magistral, astfel încât mulți dintre fanii lor și-au dorit la acea vreme că povestea lor să se traspuna și în viața reală.

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek

Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, doi actori talentati 

[Sursa foto: www.imdb.com]

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arăta în tinerețe Halise din serialul Fiica ambasadorului! Iată cât de frumoasă era Gonca Cilasun pe vremea când avea doar 20 de ani!

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea celebrului actor Engin Akyürek în prezent!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies