Abia acum a recunoscut! Costi Ionita a povestit despre ce i s-a intamplat la Survivor Romania 2021

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 ian 2021, 15:47
Costi Ionita s-a accidentat si el la Survivor Romania

Costi Ionita, eliminat la Survivor Romania 2021, a povestit exact cum stau lucrurile in cea mai dura competitie televizata.

Costi Ionita a recunoscut ca a fost un fin observator la Survivor Romania 2021, nu s-a amestecat niciodata in conflicte si nici nu a vrut sa iasa in fata cu ceva. Faimosul a mai spus ca aceasta experienta nu este pentru oricine si mai mult decat atat, nu crede ca ar mai participa la o astfel de competitie.

"Sa dormi in aer liber, sa nu ai decat un acoperis, sa misune soriceii, soparlele si tarantulele, e interesant...sa

nu o o iei razna. trebuie sa te duci sa iti gasesti locusorul tau unde sa faci pipi, in jungla, la firul ierbii si mai veneau si astia micii. Foarte placut si interesant. Nu stiu daca as mai repeta-o, nu este pentru oricine, e bine sa treci prin asta. Daca acum vine cineva si imi spune ca vezi ca nu ai ce manca trei zile, e ok, ma descurc, "sunt survivor."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dar se considera un “survivor” si de asemenea, ii considera la fel pe toti colegii lui pentru ca este o viata extrem de dura acolo, nu ai mancare, nu ai apa, sapun si multe altele necesare, lucruri care iti slabesc forta.

Costi Ionita  a recunoscut ca desi nu avea mereu acces la mare, atunci cand prindea apa facea baie de doua trei ori pe zi. Plus ca nici conditiile de a merge la toaleta nu erau unele grozave. 

"Am iesit si eu un pic sifonat, am o mica compresie pe torace si ma apasa cand respir, dar ma refac repede ca stiu sa ma refac.

Cand respir mai profund, banuiesc ca sunt niste muschi intercostali care nu mai stau bine, dar ii rezolv. Eu nu sunt un om pentru forta bruta. Mereu am dat ce am putut, nu m-am eschivat d ela probe, chiar daca nu sunt genul meu, dar am intrat si la bataie, la orice...Pana la urma e un joc si ne jucam, a fost fair-play. Toti sunt niste castigatori, conditiile sunt groaznice, e stres, foame, mizerie, e greu.
n-ai sapun, n-ai nimic, ma spalam in mare de doua trei ori.N-aveam ce sa fac. Cand era cateo zi cand n-aveam acces, asta e...indepartam tantarii" 

Insa, ce a mai recunoscut Costi Ionita, a fost faptul ca nici el nu a iesit chiar intreg din competitia Survivor Romania 2021. A avut cateva accidentari care i au lasat urme si acum.

Faimosul respira destul de greu in anumite momente, insa tot el s-a imbarbat si a spus ca o sa rezolve si acest aspect.