Costi Ioniţă, dezvăluiri incredibile de la Survivor România: "Mâncam banana cu tot cu coajă"! Motivul pentru care NU se întoarce în România!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 23:10
Motivul pentru care Costi Ioniţa nu se întoarce în România după Survivor
Sursa: Instagram

Costi Ioniţă este cel de-al doilea concurent eliminat de la Survivor România 2021, în urma deciziei publicului. Faimosul a făcut dezvăluiri incredibile din cadrul competiţiei, şi a mai spus că nu se va întoarce în România.

Costi Ioniţă a avut o evoluţie interesantă la Survivor România 2021, deşi nu a adus prea multe puncte echipei sale, a fost apreciat tot timpul de colegii săi pentru eforturile pe care le făcea pe fiecare traseu.

Artistul a făcut dezvăluiri incredibile din Republica Dominicană.

Costi Ioniţă, dezvăluiri incredibile de la Survivor România

Costi Ioniţă a fost cel de-al doilea concurent eliminat din echipa Faimoşilor de la Survivor România 2021, spre surprinderea tuturor. La ultimul consiliu de eliminare Costi Ioniţă s-a aflat printre cei nominalizaţi spre eliminare, alături de Roxana Nemeş şi Alexandra Stan. Se pare că publicul a decis ca cel eliminat să fie artistul.

Această decizie nu i s-a părut deloc ieşită din comun şi nu-i pare rău ca a părăsit competiţia.

Costi a declarat că Survivor România este o experienţă dură şi când stai atâta timp fără mâncare, aproape deloc, doar cocos este cu adevărat o experienţă grea.

"Am ajuns, îţi dai seama să mâncăm, dacă găseam câte o banană prin pădure, o mâncam cu tot cu coajă", a

declarat Costi la Teo Show

De asemenea, faimosul a spus că nu este neapărat o experienţă rea şi de aici poţi învaţa să evoluezi şi să-ţi stăpâneşti anumite instincte.

"Cum e un instinct animalic foarte clar dezvoltat şi anume foamea, trebuie cumva controlată, este foarte greu de controlat acest instinct, dar cumva eu am reuşit, dar nu este pentru oricine, este totuşi o experienţă dură acest Survivor",  a

declarat Faimosul.

Ce a însemnat Survivor România pentru Costi Ioniţă

Pentru Consti Ioniţă, Survivor România a fost o experienţă din care a avut multe de învaţat, lipsa hranei a fost cu adevărat o lecţie şi a învaţat să supravieţuiască în orice context. Artistul a spus că nimic nu-l mai înspăimântă de acum, poate dormi oriunde şi dacă nu are mâncare 3-4 zile totul este bine, este relaxat.

Costi a mai declarat că pe tot parcursul competiţiei a încercat să dea totul pe trasee aşa cu a putut şi a încercat să se înţeleagă cu toţi colegii, el nu este genul de om care să caute conflicte şi preferă să stea departe de ele.

"Eu nu sunt un sportiv aşa extraordinar, de fapt, s-a şi văzut chestia asta, dar am dat tot ce s-a putut şi m-am descurcat bine, am fost ok cu toţi colegii mei, adică am încercat să fac pace şi aşa voi face toata viaţa mea.",  a mai spus Costi Ioniţa la Teo Show.

Citeste si: WOW! Cu cine a petrecut Costi Ionita imediat dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Artistul i-a transmis si un mesaj lui Jador dupa ce l-a propus spre eliminare

Motivul pentru care Costi Ioniţă nu se întoarce în România după Survivor 

Costi Ioniţa a declarat că nu se va întoarce în România după Survivor, ci va pleca direct spre America, unde îl aşteapă câteva colaborări pe care deja le-a pus la punct.

Sebastian Chitoșcă, mesaj dur pentru Zanni: „Nu mai suntem prieteni”

"Da, mă duc în Miami şi poate un pic prin New York şi dupa acasă, că deja am aranjat câteva conecţi ca să pot să fac nişte colaborări cu nişte artişti foarte faini.",  a spus Costi.

Citeste si: Prima reactie a lui Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce mesaj a primit Faimosul imediat dupa eliminarea din competitie

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies