Lucian Barbu s-a inscris la Survivor Romania 2021 din ambitie! Cine a fost FEMEIA care i-a spus ca nu are nicio sansa?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 02:30
Lucian Barbu a facut parte din echipa Razboinicilor

Lucian Barbu a fost unul dintre cei mai buni competitori de la Survivor Romania 2021, insa drumul lui s-a oprit brusc deoarece a suferit o accidentare destul de grava la picior.

Revenit in tara dupa zile bune petrecute in spital, Lucian Barbu a declarat cu mana pe inima ca a sperat ca viseaza in momentul cand s-a accidentat pe teren la Survivor Romania, insa din pacate, a fost vorba de un episod pe cat de real pe atat de dureros in momentul cand medicii au dat verdictul final si anume ruptura de ligament si ca Razboinicul nu va mai putea intra pe teren sa joace impotriva Faimosilor.

Visul lui Lucian s-a spulberat pentru o bucata de vreme insa Razboinicul a promis ca dupa ce se va vindeca si dupa ce va trece prin cateva interventii chirugicale necesare dupa accidentare si se va vindeca va reveni in teren in astfel de competitii care testeaza limitele corpului uman, dar si al mintii.

Lucian Barbu, accidentare grava in timpul competitiei Survivor Romania 2021

Citeste si: Razboinicul Alin Salajean isi va iesi din minti cand va auzi asta! Cu cine tine Diana, sotia lui, de la echipa Faimosilor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Cel mai greu lucru la Survivor a fost faptul ca de ziua mea am stat departe de familie. In fiecare an mi-o petrec alaturi de cei dragi. Ma gandeam cum se gandesc ei la mine, parintii mei, fiind la televizor si eu in competitie. Am trecut si eu peste lipsa somnului, lipsa apei, a mancarii, igiena. Momentul cand am fost accidentat a fost unul fulgerator, speram ca visez.

Mi s-a taiat filmul si am vazut cu ochii mintii cum s-a rupt ligamentul si a trecut os prin os. Asta am vizualizat eu," au fost declaratiile lui Lucian la venirea in tara.

Cine e femeia care l-a ambitionat pe Lucian Barbu sa participe la Survivor Romania 2021

Citeste si: ASTAZI in Survivor Romania 2021: Faimosii se intorc impotriva Alexandrei Stan. Ce s-a intamplat cu cantareata pe traseu? Urmăreşte o nouă ediţie incendiară de la ora 20:00 pe Kanal D

Insa, in Republica Dominicana, in timp ce se afla in spital, cea care i-a tinut companie a fost Faimoasa Amna pentru ca si ea la raundul ei a fost accientata. Cei doi au legat o buna prietenie si dupa ce si Amna a revenit in tara, cei doi au fost prezenti in mai multe emisiuni de la Kanal D unde au povestit cu lux de amanunte ce se intampla in spatele camerelor de luat de vederi de la Survivor Romania 2021. Astfel, Lucian care a fost deseori comparat cu Vladimir Draghia a

spus faptul ca mama lui a fost cea care l-a impulsionat sa mearga la Survivor Romania si nu asa cum o fac toate mamele, incurajandu-l, ci din contra, i-a spus ca nu va avea sanse sa ajunga vreodata in aceasta competitie. Astfel, Luican s-a inscris si a ajuns in echipa Razboincilor si mai mult decat atat, a reusit sa fie printre cei mai buni competitori, fiind deseori comparat cu Vladimir Draghia.

"Din pacate accidentarea mi-a oprit parcursul in aceasta competitie insa fiecare zi petrecuta acolo a reprezentat pentru mine o experienta de viata. Fiecare zi aducea un obstacol peste care am reusit sa trec. Nu regret nimic din ce s-a intamplat si sunt mandru ca am putut fi alaturi de Razboinici, o echipa formidabil de puternica! Cat despre toti sustinatorii mei, nu pot decat sa ma inclin in fata voastra si sa va multumesc pentru fiecare gand bun pe care mi l-ati trimis," a fost mesajul lui Lucian pentru sustinatorii lui.