Cum arată diploma de studii a lui Jador? Concurentul de la Survivor România a arătat DOVADA! Ce facultate a terminat

,
Ce studii are Jador?
Ce studii are Faimosul de la Survivor România?

Jador este unul dintre cei mai puternici concurenţi de la Survivor România din echipa Faimoşilor, dar în acelaşi timp este pus constant pe şotii ca să-i enerveze pe Războinici. Însă, puţini ştiu că Jador are studii, şi chiar şi-a făcut diploma publică.


In articol:

Jador este unul dintre cei mai rapizi concurenţi de pe traseele de la Survivor România, el a adus multe puncte echipei Faimoşilor, iar publicul îl apreciază.

Artistul se află printre favoriţi publicului, a fost cel mai votat cuncurent din echipa sa. Însă, puţin ştiu că Jador are studii, ca să le demonstreze celor care îl subestimau, a făcut diploma publică.

Cine este, de fapt, Jador?

Jador a intrat în atenţia publicului prin intermediul emisiunii "Puterea Dragostei", care l-a făcut cunoscut în urma relaţiei cotroversate cu Simina Loica. Iar aşa, Jador a ajuns la inima publicului care i-a fost alături şi l-a susţinut.

Deşi, pe plan sentimental nu prea a reuşit, Jador a dat lovitura pe plan profesional, artistul a lansat mai multe piese care i-au adus milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi colaborări cu artişti consacraţi.

În momentul de faţă, Jador este un concurent puternic, care luptă cu toată puterea pentru a rezista în competiţia din Republica Dominicană. Este pregătit să facă faţă provocărilor şi să câştige marele premiu.

Citeste si: WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."

Ce studii are Jador, Faimosul de la Survivor România?

De-a lungul timpului, artistul a fost subestimat, în ciuda etniei sale, însă, ceea ce puţini ştiu este că Jador are studii superioare şi a terminat o facultate prestigioasă din Capitală.

Jador a făcut publică diploma, pentru a demonstra că lumea se înşeală în primvinţa sa.

Chiar şi tatăl său a declarat în urmă cu ceva timp că a fost foarte silitor şi învaţa foarte bine la şcoală, era chiar şi premiant pentru un copil care venea de la ţară şi nu avea condiţii extraordinare.

Jador a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în cadrul Facultății de Relații Economice. La un moment dat, artistul a anunţat că va deveni şi masterand, pe aceeaşi specializare, mărturisind și fanilor că are de gând să meargă mai departe cu masterul.

Citeste si: Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”

Jador, are studii superioare
Jador, a făcut publică diploma de absolvire

"Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, spunea cântăreţul în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Jador nu provine dintr-o familie bogată

Jador a fost nevoit să muncească de la o vârstă fragedă pentru a-şi îndeplini visul de a cânta, şi totodată pentru a-şi ajuta familia. Artistul nu porvine dintr-o familie înstărită, chiar tatăl lui a declarat că sunt de la ţară şi ca nu au situaţie foarte bună, dar nici nu le lipseşte nimic. Jador provine dintr-o familie de oameni muncitori şi cu frică de Dumnezeu, de la ei a învaţat ce înseamnă munca cinstită.

Jador, familie modestă
Jador nu provinde dintr-o familie bogată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

Jador, a fost votat spre eliminare

În urma consiliului de eliminare, Jador a primit două voturi spre eliminare, spre surprinderea tutuor, mai ales că la eliminarea trecută el a fost favoritul publicului şi cu greu a fost nevoit să trimită un concurent din echipa sa spre eliminare. Cu multă durere în suflet, Jador a nominalizat-o pe Alexandra Stan, deşi Amna a fost prima concurentă care a părăsit competiţia Survivor România.

Jador a demonstrat în acest timp la Survivor România, sezonul 2, că poate face faţă orcărei provocări, în ciuda atitudinii sale glumeţe, care îi exasperează pe Războinici şi chiar pe cei din echipa sa.

Jador, propus spre eliminare
Jador, propus spre eliminare la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2, la Kanal D! Noi modificari in orele de difuzare

Klaus Iohannis a semnat: Aproape 200 de magistraţi intră în profesie - Ce mesaj le-a transmis preşedintele

DEZASTRU la Survivor Romania! Un alt concurent OBLIGAT sa paraseasca competitia

Prima reactie a lui Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce mesaj a primit Faimosul imediat dupa eliminarea din competitie

Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies