Uite-o pe Sultana Mihrimah mireasa! Actrita radiaza de fericire langa sotul ei

Author: A.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Wekeend plin de emotii pentru actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, care s-a casatorit cu iubitul ei, fotbalistul Bedri Guntay.

Dupa o relatie de numai trei-patru luni, cei doi au ajuns la concluzia ca doresc sa isi petreaca tot restul vietii impreuna. Ba, Pelin a si ramas insarcinata, ceea ce i-a determinat pe indragostiti sa se grabeasca un pic cu nunta.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16760860/1/media-140378214804672700.jpg
Pentru ca nu trecusera inca 300 de zile de la divortul de primul ei sot, antrenorul de fitness Erdinç Bekiroğlu, iar actrita dorea sa se aseze repede-repede la casa ei, aceasta a solicitat autoritatilor turce sa ii acorde o derogare, lucru care s-a si intamplat.

Imediat ce a avut actul la mana, “Mihrimah” a dar startul pregatilor. E drept ca nu s-a ocupat singur-singurica de eveniment, ci a avut un ajutor nepretuit in persoana celebrului Fatih Terim, selectionerul nationalei Turciei la fotbal, care s-a ingrijit ca evenimentul sa fie organizat la milimetru.( sursa enatioanl.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!