Neslihan Atagul a facut marturisiri inedite: "Am experimentat de atatea ori incat as fi in stare sa fac cu ochii inchisi!"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 mar 2017, 19:12

Neslihan Atagul, actrita din serialul turcesc "Dragoste infinita" petrece destul de mult timp in bucatarie pentru cineva de varsta ei.

 
Neslihan Atagul:"Am experimentat de atatea ori..."
 
Neslihan Atagul, actrita din serialul turcesc "Un destin la rascruce" petrece destul de mult timp in bucatarie pentru cineva de varsta ei.
 
„Am devenit experta in prepararea clatitelor, pe care le fac cu mana mea, din ingrediente de cea mai buna calitate”, a declarat, pentru Click!, actrita din serial turcesc, „Un destin la rascruce”.
 
„Cel mai mult imi plac cele cu frisca – pe care o pun atat in compozitia de aluat, pentru a le face mai pufoase, cat si ca umplutura, in strat subtire, peste dulceata sau crema de ciocolata. Am experimentat de atatea ori incat as fi in stare sa fac clatite si cu ochii inchisi”, a glumit Neslihan Atagul.
 
Neslihan a mai precizat ca-si invita foarte des prietenii la masa, iar acestia se bat, aproape la propriu, pe clatitele facute de ea.
 
Serialul poate fi vazut in fiecare miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Am devenit experta in prepararea clatitelor, pe care le fac cu mana mea, din ingrediente de cea mai buna calitate ”, a declarat  cu mandrie actrita.

Cel mai mult imi plac cele cu frisca – pe care o pun atat in compozitia de aluat, pentru a le face mai pufoase, cat si ca umplutura, in strat subtire, peste dulceata sau crema de ciocolata.
Am experimentat de atatea ori incat as fi in stare sa fac clatite si cu ochii inchisi
”, a glumit Neslihan Atagul.
Neslihan a mai precizat ca isi invita foarte des prietenii la masa, iar acestia se bat, aproape la propriu, pe clatitele facute de ea.

Frumoasa actrita poate fi urmarita in serialul "Dragoste infinita", difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!