Vremea de Sfântul Andrei 2022. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022. Vreme mohorâtă la nivelul întregii țări

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022

Sursa: pexels

De Sfântul Andrei 2022, pe 30 noiembrie, vremea se anunță închisă în aproape toate regiunile țării. Iată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de miercuri cu vreme mohorâtă în mai toate zonele țării. Vor fi precipitații, iar cerul va fi mai mult noros de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie 2022. Iată ce se întâmplă cu vremea în București, dar și în țară.

Prognoza meteo ANM miercuri, 30 noiembrie 2022. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei?

În ziua de Sfântul Andrei, mai exact pe 30 noiembrie 2022, meteorologii anunță vreme închisă și precipitații în mai multe zone din țară.

Ziua va debuta cu un cer acoperit de nori, iar în zonele joase de relief va fi ceață, ceea ce va duce la scăderea vizibilității. De Sfântul Andrei 2022, în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș vremea va fi schimbătoare, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade, în timp ce în noaptea de miercuri spre joi, minimele din termometre vor coborî până la -2 sau chiar -4 grade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme urâtă și în zona Moldovei de Sfântul Andrei, astfel că cerul va fi noros, iar maxima nu va trece de 6 grade. Noaptea, minima va rămâne pozitivă, înregistrându-se 0 grade.

Pot să apară precipitații sub formă de ploaie pe 30 noiembrie 2022, în special în sudul țării, acolo unde maximele se vor încadra între 1 și 7 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -1 și 3 grade.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Astfel, se anunță o vreme mohorâtă pentru prima zi din minivacanța de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie. Vântul va sufla slab și moderat la nivelul întregii țări, iar pe crestele montane va mai prezenta intensificări de scurtă durată.

Citește și: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie 2022. Care sunt zonele din țară unde va ninge

Vremea în București miercuri, 30 noiembrie 2022

În București, de Sfântul Andrei cerul va fi acoperit de nori, iar la primele ore ale dimineții va fi ceață. Maxima din termometre nu va trece de 6 grade în timpul zilei, iar atmosfera va fi una închisă. În timpul nopții, cerul va rămâne acoperit de nori și temperatura va scădea până la 0 grade. Nu sunt anunțate precipitații nici ziua, dar nici după lăsarea serii. 

Sfântul Andrei 2022. De ce nu se dă nimic cu împrumut de Sfântul Andrei și ce trebuie să facă toți copiii pe 30 noiembrie

Vremea în Brașov miercuri, 30 noiembrie 2022

Cei care își petrec minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022 la munte trebuie să știe că pe 30 noiembrie, vremea va fi mohorâtă la Brașov. Cerul va fi mai mult noros și este anunțată o maximă de 7 grade. În noaptea de miercuri spre joi, temperatura din termometre va mai scădea, ajungând până la -1 grad. Cerul va fi în continuare noros.

Vremea în Constanța miercuri, 30 noiembrie 2022

Meteorologii anunță o temperatură de 9 grade în ziua de Sfântul Andrei 2022 și un cer înnorat. Soarele nu își va face simțită prezența, iar atmosfera va fi una închisă. Noaptea, minima va rămâne pozitivă, astfel că se vor înregistra 3 grade.

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies