Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion. ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2022, 09:47

ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta

Sursa: PixaBay - colaj KANAL D

Iarna se apropie cu pași repezi de noi, în special în zonele de munte. Ninsoare a apărut deja, astfel că Transfăgărășanul și Transalpina se pregătesc să închidă de astăzi.

În România, vom avea o iarnă cu ninsori la munte și ploi în restul țării.

Este un motiv de bucurie pentru pasionații de munte, care își pot plănui concediul de 1 decembrie.

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion anul acesta 

După ce ne pregătim hainele pentru vremea rece și pentru iarna care ne bat la ușă, ne putem pregăti pentru minivacanța de 1 decembrie. Ca în fiecare an, majoritatea românilor aleg să meargă la munte, în diferite stațiuni, precum Bran, Predeal, Poiana Brașov sau Sinaia.

„Aceste estimări ne arată pentru ultima săptămână din noiembrie o vreme mai rece în zona de nord-est a țării, în Moldova, acolo temperaturile vor fi coborâte, în rest temperaturi destul de apropiate de cele obișnuite”, a mai declarat Mihai Hustiu, ANM.

Citește și: Vremea se răcește în toată țara. În ce zone sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM joi, 17 noiembrie 2022

Dacă vorbim despre cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion anul acesta, veștile nu sunt prea fericite.

Din păcate, meteorologii anunță că avem foarte mici șanse ca acest Crăciun să fie unul alb, cu zăpadă, în toată țara. 

România, luată prin surprindere de vremea rece

„Dinspre nord-est așteptăm o masă atmosferică mai rece și de aceea nu așteptăm doar ploi. La munte și în Moldova de Nord vor fi lapoviță și ninsoare. Se poate depune un strat de zăpadă”, a declarat Mihai Hustiu, de la ANM.

Vremea rece nu se resimte doar la munte. Inclusiv în restul țării temperaturile scad și apar ploi și vânt puternic.

În nopțile ce urmează, temperaturile minime vor ajunge chiar și la 4 grade Celsius. Toată lumea este surprinsă de schimbarea bruscă de temperatură, cu toate că e trecut de jumătatea lunii noiembrie.

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Citește și: Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România 2022. Ce merită să vizitezi de sărbători anul acesta

„Am trecut de la geacă de piele, la geacă de iarnă în două-trei zile, „Auzisem că pe la final de noiembrie vor începe să scadă, dar s-a întâmplat mai devreme”, „A fost destul de frumos în ultima perioadă și a scăzut așa dintr-o dată”, „Nu știu cu ce o să ne mai îmbrăcăm”, „Geacă, fularul. E frig”, au declarat câțiva români, despre vremea care s-a răcit brusc.

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies