Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea în minivacanța programată la finalul lunii noiembrie

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 nov 2022, 13:02

Prognoza meteo ANM pentru perioada 30 noiembrie-1 decembrie 2022

Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Iată cum va fi vremea de Sfântul Andrei 2022, dar și de 1 Decembrie 2022.

Foarte

mulți români sunt interesați să afle cum va fi vremea de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie 2022, având în vedere că la final de lună îi așteaptă o minivacanță. Iată ce se va întâmpla cu temperaturile în fiecare zonă a țării, dar și unde vor fi precipitații.

Vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022

Pentru finalul lunii noiembrie, atunci când este programată minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022, vremea se anunță schimbătoare la nivelul întregii țări.

Temperaturile vor scădea pe final de lună, însă se vor menține în limitele normale. Cât despre precipitații, meteorologii au anunțat că probabilitatea de ploi se menține ridicată. Iată prognoza meteo ANM pentru 30 noiembrie 2022 și 1 Decembrie în fiecare regiune a țării.

Vremea de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie în București

În București, pe 30 noiembrie 2022, de Sfântul Andrei, se anunță o vreme închisă, cerul fiind mai mult noros.

Maxima din timpul zilei va fi de 5 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 0 grade. 

Pe 1 Decembrie 2022, de Ziua Națională a României, la București sunt anunțate câteva averse și o maximă de 3 grade. În timpul nopții este anunțată o minimă de 1 grad. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vremea de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie în Brașov

La Brașov se anunță 2 zile cu vreme mohorâtă. Atât de Sfântul Andrei, cât și pe 1 Decembrie 2022 cerul va fi acoperit de nori, însă nu sunt anunțate precipitații. Maximele vor fi cuprinse între  5 și 6 grade, iar minimele se vor încadra între -2 și 2 grade.

Vremea de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie în Constanța 

La malul mării cerul va fi ma mult noros, iar pe 1 Decembrie sunt anunțate și precipitații sub formă de ploaie. Maximele vor fi cuprinse între 7 și 8 grade, iar minimele vor coborî până la 2 grade.

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

Vremea 1 Decembrie Banat

În Banat, meteorologii anunță temperaturi maxime cuprinse între 8 și 10 grade în perioada 24-30 noiembrie 2022. Pe 1 Decembrie, valorile termice se vor afla în scădere, astfel că maximele vor atinge 6 grade. Se anunță vreme mohorâtă în minivacanța de Sfântul Andrei 2022 și 1 Decembrie, de Ziua Națională a României fiind șanse de ploaie.

Vremea 1 Decembrie Crișana

Vremea va fi urâtă și în Crișana la finalul lunii noiembrie, astfel că probabilitatea de ploaie va crește în special după data de 1 Decembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 9 grade, în timp ce la început de decembrie, maximele nu vor trece de 4-5 grade în această zonă a țării. 

Citește și: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie 2022. Care sunt zonele din țară unde va ninge

Citește și: Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022 va fi prelungită. Cine sunt salariații care vor beneficia de zi liberă și pe 2 decembrie 2022

Vremea 1 Decembrie Transilvania

Ultimele zile din luna noiembrie vor aduce o vreme închisă și rece și în zona Transilvaniei. Sunt anunțate temperaturi maxime de 6-7 grade, iar pe 1 Decembrie, maximele se vor încadra între 3 și 4 grade. În minivacanța de la finalul lunii noiembrie, cei care vor merge în Transilvania vor avea parte de o vreme mohorâtă, fiind anunțate precipitații sub formă de ploaie.

Vremea 1 Decembrie Maramureș

În Maramureș, în zilele de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, și 1 Decembrie se anunță vreme schimbătoare. Cerul va fi mai mult noros și vor mai fi precipitații în special sub formă de ploaie. Maximele termice se vor încadra între 4 și 8 grade, cu valori ceva mai scăzute pe 1 Decembrie 2022. 

Vremea 1 Decembrie Moldova

Meteorologii anunță o tendință de răcire a vremii la final de noiembrie, astfel că maximele se vor încadra între 2 și 4 grade, cele mai scăzute valori fiind înregistrate începând cu data de 1 Decembrie. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie se anunță un cer noros, însă nu se vor semnala precipitații pe arii extinse, ci doar izolat pot să apară ploi slabe.

Vremea 1 Decembrie Dobrogea

În zona Dobrogei, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că pot să mai apară ploi în minivacanța de 1 Decembrie, cerul fiind acoperit de nori în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2022. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 10 grade. Cele mai mici valori se vor înregistra pe 1 Decembrie.

Vremea 1 Decembrie Muntenia

Maximele vor fi cuprinse între 7 și 8 grade în Muntenia la finalul lunii noiembrie, în timp ce în decembrie, acestea nu vor depăși 4-5 grade. Astfel, luna decembrie va debuta cu vreme închisă și rece, fiind posibile precipitații sub formă de ploaie.

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Vremea 1 Decembrie Oltenia

În Oltenia, temperaturile maxime se vor situa între 6 și 8 grade în ultimele zile din noiembrie și în primele zile din luna decembrie, iar șansele de precipitații vor crește pe 1 Decembrie 2022.

Vremea 1 Decembrie în regiunile montane

Cei care își vor petrecere minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2022 la munte vor avea parte de o vreme rece, valorile termice diurne fiind în medie de 0 grade. Minimele vor fi negative și se vor situa între -5 și -4 grade. Cât despre precipitații, meteorologii nu au anunțat pentru moment dacă vor fi sau nu ninsori în minivacanța de la finalul lunii noiembrie. 

Citește și: Vremea de Sfântul Andrei 2022. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022. Vreme mohorâtă la nivelul întregii țări

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies