Vremea de 1 Decembrie 2022. Unde va ninge de Ziua Națională a României. Prognoza meteo ANM pentru joi, 1 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 dec 2022, 08:25

Prognoza meteo ANM pentru joi, 1 Decembrie 2022

Sursa: unsplash

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 1 Decembrie 2022. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări, dar și unde vor fi precipitații sub formă de ninsoare.

De Ziua Națională a României, meteorologii anunță o vreme închisă și precipitații atât sub formă de ploaie, cât și mixte, sub formă formă de lapoviță și ninsoare. Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 1 Decembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM joi, 1 Decembrie 2022. Cum va fi vremea de Ziua Națională a României?

Prima lună de iarnă debutează cu vreme închisă și precipitații.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mohorâtă pe 1 Decembrie 2022 și rece în regiunile extracarpatice. În restul țării, cerul va fi temporar noros și este posibil ca valorile termice să fie mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar.

Pe 1 Decembrie 2022, maximele vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între -4 și 5 grade.

Cât despre precipitații, ANM a anunțat că în cursul zilei de joi, 1 Decembrie 2022, va ploua în jumătatea de sud a țării, iar în timpul nopții, aria precipitațiilor se va extinde și în restul țării. Temporar vor fi precipitații mixte, ploi, lapoviță și ninsoare.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Dacă în Dobrogea va ploua, în Moldova vor predomina ninsorile și izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, însă în partea de sud și sud-est a țării va mai prezenta unele intensificări. 

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

Vremea în București joi, 1 Decembrie 2022

Pe 1 Decembrie 2022, cerul va fi mai mult noros la București, iar temporar vor fi precipitații sub formă de ploaie. În timpul zilei sunt șanse ca ploile să se transforme și în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, însă vor mai fi momente în care va prezenta intensificări, astfel că la rafală poate atinge viteze de până la 35-45 km/h. 

Temperatura maximă din timpul zilei de joi, 1 Decembrie 2022, va fi de 3 grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între -1 și 1 grad.

Unde se află moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur

Vremea în Brașov joi, 1 Decembrie 2022

De Ziua Națională a României, la Brașov se anunță o vreme mohorâtă și ploi. Cerul va fi noros și se va înregistra o temperatură maximă de 4 grade. Va mai continua să plouă și în timpul nopții de joi spre vineri, iar minima va coborî până în jurul valorii de 1 grad. Vântul va mai prezenta intensificări doar pe crestele montane, acolo unde pot să apară și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, având în vedere că temperaturile vor fi ceva mai scăzute.

Vremea în Constanța joi, 1 Decembrie 2022

Meteorologii anunță ploi și o vreme schimbătoare și la malul mării. Pe 1 Decembrie 2022, temperatura maximă nu va trece de 7 grade, iar la rafală, vântul poate depăși 46 km/h. Noaptea mai sunt anunțate ploi și burniță, iar minima va rămâne pozitivă, înregistrându-se 5 grade, o valoare mai ridicată comparativ cu restul zonelor țării.

Citește și: Salvamontiștii au salvat 25 de oameni blocați în zăpezile din Munții Făgăraș! Nămeții sunt deja mari

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies