Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mar 2023, 17:44

Vlăduța Lupău are foarte multă grijă de ea din toate punctele de vedere, iar intervențiile estetice reprezintă un ajutor de nădejde

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău are foarte multă grijă de ea, deoarece este mereu în centrul atenției și îi și place să fie impecabilă în permanență. Tocmai din acest motiv, zilele trecute, Vlăduța Lupău a apelat la o nouă intervenție estetică minoră.

Vlăduța Lupău a apelat la o nouă intervenție estetică, dar una minoră, ale cărei efecte nu vor fi vizibile. Aceasta este foarte atentă la aspectul ei, deoarece toată lumea este atentă până și la cel mai mic detaliu.

Vlăduța Lupău a apelat la o nouă intervenție estetică

Vlăduța Lupău are foarte multă grijă de ea din toate punctele de vedere, iar intervențiile estetice reprezintă un ajutor de nădejde pentru ea în acest sens.

Artista nu s-a ferit niciodată din a recunoaște că a apelat la ele și nu are nimic împotriva lor.

Zilele trecute, soția lui Adi Rus a trecut, din nou, pragul medicului estetician. Aceasta a apelat o intervenție care să o ajute cu ridurile de expresie, fiind vorba de o intervenție cu botox.

După ce a ajuns acasă, solista le-a explicat fanilor despre ce este vorba, spunând că nu doare deloc, iar efectele încep să se vadă destul de repede, în aproximativ două săptămâni.

Mai mult decât atât, Vlăduța a ținut să precizeze faptul că procedura nu îi va schimba fizionomia și că aspectul feței va rămâne unul natural, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Citește și: „Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit și a împărtășit totul cu fanii săi, exprimându-și îngrijorarea

„Rezolvăm acum ridurile.

(…) Nu schimbă fizionomia cu absolut nimic și începe ,așa, cu dezinfectarea feței, dar vreau să vă zic că rezultatul final se vede cam în două săptămâni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între sprâncene, 3 puncte se văd puțin roșii, mai sus pe frunte, sunt mici înțepături care nu te dor absolut deloc și așa arată rezultatul când eu ies din clinică. Foarte normal”, a mărturisit Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău nu ar spune „nu” operațiilor estetice

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, artista a menționat că nu simte nevoia, în acest moment, să apeleze la vreo operație chirurgicală, dar dacă, în timp, nu va fi mulțumită de aspectul ei, o va

face fără nicio reținere.

Mai mult decât atât, aceasta a mai menționat că este pusă la zid pentru micile retușuri pe care și le face, dar încearcă să nu le mai bage în seamă, pentru a nu fi afectată de comentariile negative ale celor din jur.

Citește și: „Prost obicei”. Vlăduța Lupău a recunoscut ce greșeală face aproape zilnic și le-a povestit fanilor despre ce este vorba

„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă. Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris”, a povestit Vlăduța Lupău.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!