Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea Statelor Unite ale Americii. Presupusa amantă, care ar fi și însărcinată, pe lista celor sancționați

,
alina-kabaeva-vladimir-putin-amantă-iubită-sancțiuni

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea SUA

[Sursa foto: Profimedia via digi24.ro]

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea Statelor Unite ale Americii. Alina Kabaeva, presupusa lui amantă, a fost și ea sancționată de către SUA din cauza războiului care a început în Ucraina.

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea Statelor Unite ale Americii. Pe lista persoanelor sancționate se află, de data aceasta, Alina Kabaeva, presupusa iubită a acestuia.

Alina are 39 de ani și ar fi fost amanta acestuia în ultimii șase, dar și cea care i-ar fi dăruit patru copii.

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea Statelor Unite ale Americii

Statele Unite ale Americii au trecut mai multe nume pe lista persoanelor sancționate din cauza războiului din Ucraina, iar Alina Kabaeva nu a fost omisă.

Potrivit as.com, relatează digisport.ro, Alina Kabaeva ar fi șef al Grupului Național Media, „un imperiu pro-Kremlin”.

„Departamentul de Trezorerie va folosi toate instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a se asigura că elitele rusești și cei care au ajutat Kremlinul sunt trași la răspundere pentru complicitatea lor într-un război care a costat nenumărate vieți”, este menționat în comunicatul Statelor Unite ale Americii.

Citeste si: Vladimir Putin a făcut anunțul! Armata e pregătită să primească noi rachete hipersonice Zircon în decurs ce câteva lui

Alina Kabaeva ar fi stârnit furia lui Vladimir Putin atunci când l-a anunțat că este însărcinată pentru a cincea oară, dar și că urmează să aibă o fată. La auzul acestor vești, președintele Rusiei i-ar fi cerut să facă avort, deoarece problemele de sănătate pe care le-ar avea nu l-ar lăsa să își vadă copiii.

alina-kabaeva-vladimir-putin-amantă-iubită-sancțiuni

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură din partea SUA

[Sursa foto: playtech.ro]

Vladimir Putin nu mai vrea încă un copil din partea Alinei Kabaeva

„Putin îi cere lui Kabaeva să avorteze, argumentând că are deja destui copii, că nu vrea copii pe care nu va putea să-i vadă niciodată, pentru că este grav bolnav și nu știe cât va mai trăi. Alina insistă să păstreze copilul și refuză să cedeze președintelui. Cuplul practic nu mai vorbește”, relatează ziare.com.

Mai mult decât atât, războiul din Ucraina le-a îngreunat relația, deoarece Alina s-ar afla în Elveția. Surse apropiate acesteia susțin, potrivit Page Six, că Alina Kabaeva ar fi fost rugată să discute cu Putin pentru a pune capăt războiului.

„Alina riscă să fie expluzată din Elveția, unde s-a stabilit de câțiva ani. Prietenele ei o roagă să ia avionul să să meargă în Rusia, pentru a-l convinge pe Putin să pună capăt războiului. El nu pare să asculte pe nimeni, dar poate că pe ea ar putea să o asculte.

Citeste si: Gestul făcut de Vladimir Putin când a coborât din avion, la Teheran. Detaliul care a atras atenția tuturor

Putin este înconjurat de numeroase forțe de securitate. Iar Alina spune că nu știe dacă poate ajunge la el, și chiar dacă o face, nu știe dacă va putea să iasă din țară pentru a fi alături de copiii lor”, au spus surse apropiate acestora.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Brazilia și Rusia au încheiat un acord pentru achiziționarea de motorină mai ieftină. Oficialii refuză să dea informații suplimentare

BMW caută să angajeze oameni din România: construiesc o fabrică de 3 miliarde de euro în Ungaria

Brazilia și Rusia au încheiat un acord pentru achiziționarea de motorină mai ieftină. Oficialii refuză să dea informații suplimentare

Președintele din Sri Lanka îi cere ajutorul lui Putin după ce țara a intrat în criză economică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies