Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, amintiri hazlii din copilărie! „Primul tău pupic a fost de 1 iunie” Ce întâmplări uluitoare au trăit de Ziua Copilului, cei trei prezentatori de la Dimineața cu noi

,

Astăzi de 1 iunie, în platoul emisiunii Dimineața cu noi, cei patru matinali, Viviana, Bursucu și George Tănase au sărbătorit Ziua Copilului.


In articol:

În platoul Dimineața cu noi, astăzi, de Ziua Copilului, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au dat tonul distracției și au început ziua cu multe surprize, urări calde și momente inedite dedicate tuturor copiilor, cu ocazia Zilei Copilului.

Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, amintiri hazlii din copilărie! „Primul tău pupic a fost de 1 iunie”

Cel care a deschis seria amintirilor din copilărie, astăzi de 1 iunie, la Dimineața cu noi, a fost Bursucu. Îndrăgitul prezentator și-a amintit cu drag și cu zâmbetul pe buze de unul dintre cele mai frumoase momente din copilăria lui, când părintii săi au decis să ii cumpere o bicicletă, chiar de Ziua Copilului. Însă prima lui bicicletă s-a dovedit a fi una de fetițe de fapt, pentru că abia acasă au constatat când au deschis cutia că avea culoarea roz.

dimineata cu noi

Bursucu, dezvaluiri inedite din copilarie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„De 1 iunie, am primit prima mea bicicletă! Mi-am dorit toată viață mea bicicletă! Doar că la norocul meu am primit o bicicletă roz, cu cadru de față! Am mers cu ei la magazinul celebru, din China! Și aveau bicicletă într-o cutie, cutia era desenată frumos, verde, albastră, de băiețel! N-am desfăcut cutia! De unde să te ducă...

căpățână! Am plecat cu ea acasă! Când am desfăcut-o era roz și cu cadru de fetiță! Tată a zis: <<Hai să o ducem înapoi că te faci de ras în cartier>> Iar eu am zis că ce sunt fraier să mai duc bicicleta înapoi!", a povestit Bursucu.

Citeste si: George Tănase, gest necugetat în prezența Vivianei Sposub la Dimineața cu noi: ”Poți să o pupi” George Burcea își va ieși din minți când va vedea imaginile

Pe de altă parte, Viviana Sposub și-a amintit că de 1 iunie obișnuia să vândă jucării și că făcea tot felul de lucruri interesante la Botoșani. Frumoasă prezentatoare a mărturisit și faptul că sărbătorește și astăzi ziua de 1 iunie și mama ei o sună să îi transmită urări calde de Ziua Copilului, deoarece ea și sora ei vor rămâne mereu copiii în viziunea părinților lor.

„De dimineață de când m-am trezit, mama m-a sunat la ora 4 să mă trezească și mi-a zis: La mulți ani, copil frumos! Pentru că noi oricum rămânem copiii părinților noștri și indiferent că părintii noștri nu mai sunt! Mie, că sora mea se trezește la 4 după amiază!", a spus Viviana.

George Tanase

George Tanase, amintiri hazlii din copilarie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ceea ce-l privește pe George Tănase, carismaticul prezentator de la Dimineață cu noi a povestit în stilul lui caracteristic despre faptul că primul lui pupic l-a primit chiar de 1 iunie, de la o față mai mare cu vreo patru ani decât el. Acesta a mărturisit că îi plăceau încă de pe atunci fetele mai mari decât el.

Citeste si: Bursucu, momente emoționante în platoul emisiunii Dimineața cu noi! Ce s-a întâmplat cu fiica lui, Anais, în cea de-a doua zi de grădiniță! „Cu lacrimi pe față am luat-o”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 mai 2022. Pașii pentru cel mai gustos Cous Cous cu legume de vară la cuptor și pentru cel mai delicios cheescake cu...

Kievul forțează ușa NATO: 'Viitorul spațiului euroatlantic se decide în Ucraina'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bursucu, momente emoționante în platoul emisiunii Dimineața cu noi! Ce s-a întâmplat cu fiica lui, Anais, în cea de-a doua zi de grădiniță! „Cu lacrimi pe față am luat-o”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies