George Tănase, gest necugetat în prezența Vivianei Sposub la Dimineața cu noi: ”Poți să o pupi” George Burcea își va ieși din minți când va vedea imaginile

,

George Tănase a fost la un pas să o sărute pe Viviana Sposub la Dimineața cu noi. George Burcea nu va fi deloc încântat când va vedea imaginile.


In articol:

George Tănase a fost la un pas de a se săruta cu viitoarea soție a lui George Burcea, Viviana Sposub, iar capul răutăților a fost chiar Bursucu, care i-a îndemnat să facă acest gest, în spirit de glumă. Matinalii au făcut și un pariu, dacă Mihai și Iolanda, concurenții de la Casa Iubirii, se vor săruta, atunci Viviana va fi cea care va câștiga banii puși în joc. 

George Burcea își va ieși din minți când va afla de gestul lui George Tănase

Matinalii se țin de șotii ca de fiecare dată. Bursucu l-a îndemnat, în spirit de glumă,  pe George Tănase să o sărute pe Viviana Sposub, așa cum a fost surprins momentul dintre Mihai și Iolanda în Casa Iubirii. George Burcea și-ar fi ieși din minți mai mult ca sigur la vederea acestui gest din partea matinalului, mai ales că, actorul are planuri serioase de viitor cu prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi”.

”George, poți să o pupi pe Viviana. Dacă vrei facem un pariu”, i-a spus Bursucu lui George Tănase.

”George Burcea, dacă te uiți la această emisiune e înregistrată”, a spus George Tănase.

”Nimic nu este live, George Burcea. Dacă George Tănase o va sărut pe viitoarea ta soție este doar pixel albastru”, a adăugat și Bursucu.

Citeste si: Cum decurge în aceste momente relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie”

Prezentatorii matinalului ”Dimineața cu noi” cu noi se țin de glume și destin atmosfera ca de fiecare dată, iar pentru a ieși basma curată în fața lui George Burcea au încercat să o dreagă cumva. Actorul ține foarte mult la partenera sa, iar un astfel de gest nu ar fi putut fi trecut cu vederea prea ușor, mai ales că ar fi avut loc în direct.

Viviana Sposub este extrem de apreciată de iubitul ei, care o susține își îi este alături în fiecare moment, cei doi visează să devină o familie, iar planurile lor de viitor sunt tot mai mari.

Citeste si: George Burcea și Andreea Bălan, din nou împreună? Fotografia care i-a uimit pe fani, Viviana Sposub o să se supere

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

EXCLUSIV! Bursucu, colecționar înrăit de adidași! Care a fost cea mai scumpa pereche pe care și-a achiziționat-o

O nouă facilitate pentru utilizatorii TikTok

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anunțul făcut de George Burcea, în miez de noapte, despre Viviana Sposub: A plecat, m-a lăsat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies