EXCLUSIV! Bursucu, colecționar înrăit de adidași! Care a fost cea mai scumpa pereche pe care și-a achiziționat-o

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 ian 2023, 00:50

Bursucu, prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi", se declara un colecționar pasionat de încălțăminte sport.

Prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi" a recunoscut faptul că are o pasiune nebuna pentru adidași. Vedeta TV are un stil casual și își permite să poarte aproape de fiecare data adidas, așa că nimic mai simplu pentru Bursucu care își cumpără cateo astfel de pereche atunci când ceva îi face cu ochiul.

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

Bursucu: "Achiziționez din mai multe locuri, fie online, fie din magazine. Nu am stat niciodată să le număr, dar am foarte multe perechi de adidași, sunt fan."  

Care este cea mai scumpa pereche pe care o ai?

Bursucu: "Cea mai scumpa pereche a fost peste 1000 de euro, dar am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei din magazine."

De când ai aceasta pasiune pentru adidași?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bursucu: "Pasiunea asta a venit când am cunoscut-o pe iubita mea, ea avea o adevărată pasiune pentru încălțări. Sunt deja noua ani. Aveam și înainte încălțăminte sport, dar nu dădeam atât de multa importanta accesoriilor de acest gen.

Dar fiind sportiv mă îmbracăm aproape mereu în trening."

Fiicelor tale le cumperi adidasi?

Bursucu: "Eu si mama lor suntem cei care le cumparam incaltaminte. Anais este prea mica sa decida inca ce isi doreste. Cea mare este deja la varsta la care imi trimite poza cu perechea pe care o doreste si eu o cumpar."

Săptămâna a început sub semnul bucuriei pentru  Bursucu,  îndrăgitul matinal de la “Dimineața cu noi”, de la Kanal D.  Vedeta Kanal D a avut parte de o vizită cu totul specială, pentru că în platoul “Dimineața cu noi” și-a făcut apariția Anais, fiica sa cea mică, în vârstă de 4 ani.

Plină de bună dispoziție, Anais a dansat pe ritmurile muzicii de la “Dimineața cu noi”, dar a venit cu un <scop> clar la serviciul tatălui ei.

Topit după fiica lui cea mică,  Bursucu  ne-a împărtășit motivul pentru care micuța s-a aflat în platoul “Dimineața cu noi”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!